ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 23/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 23/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Με φόρα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας για έβδομη φορά στην ιστορία της, έρχεται η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» έκαναν «φύλλο και φτερό» τη συμπολίτισσα Μίλαν στον τελικό που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και με σκορ 3- 0, έφτασαν στη νίκη. Ντιμάρκο (10’) και Ντζέκο (21’) έδωσαν ισχυρό προβάδισμα και ο Μαρτίνες (77’) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Είχε προηγηθεί η νίκη 1-0 επί της Βερόνα για το πρωτάθλημα, που την κράτησε στο -10 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Η υπόθεση-τίτλος δεν βγαίνει από το μυαλό κανενός, αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι γκέλες, συν το ότι θα πρέπει να χάνουν βαθμούς οι «παρτενοπέι». Σταθερά εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού οι Χαντάνοβιτς (κίπερ) και Μπρόζοβιτς (μέσος).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Την πρώτη νίκη της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα η Έμπολι. Η ομάδα του Πάολο Ζανέτι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαμπντόρια με 1-0, χάρη σε τέρμα του Έμπουε (55’) και κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Με το τρίποντο αυτό, έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες) και πλέον η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη είναι διψήφια. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα μισά της διαδρομής, αλλά αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει να φοβάται τίποτε. Τιμωρημένος είναι ο Μαρίν. Στη λίστα με τους τραυματίες παραμένουν οι Τονέλι (στόπερ), Ισμαήλι (στόπερ), Γκράτσι (μέσος) και Ντέστρο (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Στο τρομερό σερί με τις 5 διαδοχικές νίκες της Φούλαμ (4 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο Αγγλίας), μπήκε ένα τέλος την προηγούμενη εβδομάδα. Έχασε 1-0 από τη Νιούκαστλ, με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει λόγο για μεγάλη ατυχία. Δεν είναι μόνο ότι δέχτηκε το γκολ στο 89’, αλλά κυρίως ότι στο 69’ είχε τεράστια ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Μίτροβιτς! Γλίστρησε, εκτέλεσε με το δεξί, η μπάλα βρήκε στο αριστερό του πόδι και κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε! Ασύλληπτο! Πάντως, είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την τρομερή σεζόν που κάνει η Φούλαμ. Επέστρεψε στην Premier League, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος επέστρεψε για να μείνει. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή στην κατηγορία. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε 20 αγώνες έχει 31 βαθμούς. Εκτός για το Φούλαμ – Τότεναμ Στοίχημα ο Κεμπανό, αμφίβολος ο Ντάφι.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Τόσο κοντά, τόσο μακριά. Η Τότεναμ προηγήθηκε 2-0 στο «Έτιχαντ» με Κουλουσέφσκι και Έμερσον, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Μάντσεστερ και γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη Σίτι. Πάντως, θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο, μιας και στο… καπάκι μετά την ισοφάριση, είχε δοκάρι! Αυτό που μετράει είναι η ήττα και είναι η δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα σε ντέρμπι. Είχε προηγηθεί το 2-0 από την Άρσεναλ. Θα επηρεαστεί από την σχετική φημολογία περί αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της; Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όσο δύσκολο και να φαντάζει αυτήν την στιγμή, στόχος για την Τότεναμ είναι η 4άδα. Τελευταία νίκη της στην Premier League είναι το 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, στις 4/1. Εκτός δίνεται ο Λούκας Μόουρα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ