ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΚΟΛΩΝΙΑ (21:30): Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε με μέτρια εικόνα και απώλεια βαθμών. Έμεινε στο 1-1 με τη Λειψία, εκτός έδρας, αν και προηγήθηκε στο 37’ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, περίεργο για τα δικά της δεδομένα. Κάπως έτσι, σταμάτησε το σερί με τις 6 διαδοχικές νίκες, αλλά κρατάει καλή διαφορά (+5) και ξέρει ότι έχει τον πρώτο λόγο. Έκανε ντεμπούτο ο Σόμερ, αντικαταστάτης του Νόιερ. Διαθέτει με διαφορά την πιο παραγωγική επίθεση της Bundesliga (50 γκολ σε 16 αγώνες) και έχει σκοράρει σε 15 ματς, μόνο στην ήττα με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ (17/9) δεν πέτυχε γκολ. Επίσης, 10/16 είναι τα παιχνίδια που έχει δεχτεί γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόβλημα με Ουπαμεκανό, χτύπησε στην προπόνηση αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος. Παραμένουν εκτός και για το Μπάγερν Μονάχου  Κολωνία Στοίχημα Ερναντέζ, Μανέ, Νόιερ και Σαρ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΚΟΛΩΝΙΑ (21:30): Η Κολωνία επέστρεψε από τη διακοπή με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Διέλυσε με 7-1 τη Βέρντερ Βρέμης, σε ματς που της βγήκαν σχεδόν όλα. Έκανε 7 τελικές εντός στόχου και πέτυχε ισάριθμα γκολ, έχοντας «καθαρίσει» το ματς από νωρίς: 3-0 στο 21’, 5-0 στο 36’, 5-1 ημίχρονο! Την είχε ανάγκη αυτήν τη νίκη, μιας και είχε τρεις διαδοχικές ήττες και μόλις ένα βαθμό σε πέντε αναμετρήσεις. Πήρε σημαντική ανάσα, αλλά δεν ήταν αρκετή, ξέρει και η ίδια ότι έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Για την ώρα, είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν θεωρώ ότι θα μπλέξει. Χτύπησε ο Σκιρί, σκόρερ δύο τερμάτων, έγινε αναγκαστική αλλαγή και είναι αμφίβολος. Θέλει αποτέλεσμα στο Μόναχο ο Μπάουμγκαρτ, γνωρίζοντας, βεβαίως, τις τεράστιες δυσκολίες. Παραμένουν αρκετά τα προβλήματα, εκτός είναι οι Άντερσον, Λημνιός, Πέντερσεν, Τίλμαν και Ουτ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προέρχεται η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι», παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης,
κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπολόνια με 1-0 και πήραν το εισιτήριο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φελίπε Άντερσον (33’). Επόμενος αντίπαλος και πάλι εντός έδρας, θα είναι η Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σασουόλο, που ήρθε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων. Ξεκάθαρος στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα, με τις διαφορές μεταξύ των διεκδικητών να είναι πολύ μικρές. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τα ονόματα του αρχηγού-φορ Ιμόμπιλε και του στόπερ Χίλα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Με άδεια χέρια και… κατεβασμένα φτερά επέστρεψε από τη Σαουδική Αραβία η Μίλαν. Ο τελικός του Σούπερ Καπ δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Η Ίντερ φάνηκε να το θέλει περισσότερο και έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του. Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 3-0 και με βάση την εικόνα τους, το σκορ είναι κολακευτικό. Αυτή η ήττα ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των παικτών του Στέφανο Πιόλι. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο κολλητές ισοπαλίες με Ρόμα και Λέτσε, ενώ ενδιάμεσα είχε και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Τορίνο. Θεωρητικά βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου πίσω από τη Νάπολι, αλλά πρακτικά δεν μπορεί να ελπίζει με τόσες απώλειες. Νέο πρόβλημα με τον Ερνάντες (αρ. μπακ), που τέθηκε νοκ άουτ. Σταθερά εκτός οι Μενιάν (κίπερ), Φλορέντσι (μπακ), Μπάλο-Τουρέ (μπακ) και Ιμπραΐμοβιτς (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ