Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεν Χαγκ: «Είμαστε Γιουνάιτεντ! Θέλουμε όλους τους τίτλους…»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεν Χαγκ: «Είμαστε Γιουνάιτεντ! Θέλουμε όλους τους τίτλους…»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει ψηλά τον πήχη.

24.01.2023 | 18:08

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κρύβεται… και ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον σύλλογο, στόχος του είναι η κατάκτηση των τίτλων.

Ξεκαθάρισε πως οι “κόκκινοι διάβολοι” θα παλέψουν για κάθε τίτλο μέσα στην σεζόν, ενώ άσκησε κριτική και στα ΜΜΕ που κράζουν την ομάδα του για την αμυντική της λειτουργία, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους αμυντικούς του.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Με αυτό έχουν να κάνουν όλες μας οι επιλογές και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Τότε έχουμε μια καλή ευκαιρία και πρέπει να το δουλεύουμε σε κάθε ματς. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Νότιγχαμ Φόρεστ και στα δύο ματς που έχουμε μαζί της. Δεν θέλω να μιλάμε πολύ γιατί αυτό ίσως μας αποσυντονίσει», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κράζουν την άμυνα μας με το παραμικρό. Κόντρα στην Σίτι τα πήγαμε εξαιρετικά, αλλά και κόντρα στην Άρσεναλ. Κρατήσαμε πολλά ματς το “μηδέν” στην εστία και νομίζω πως είμαστε σε καλό επίπεδο», είπε ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version