ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 25/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 25/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Για δύο ιστορικά παιχνίδια ετοιμάζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι η πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια που παίζει στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το 1991-92, στα ημιτελικά είχε αποκλείσει την Τότεναμ, στην παράταση, πάλι σε διπλά παιχνίδια, αλλά στον μεγάλο τελικό της 12ης Απριλίου 1992 είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (το γκολ ο ΜακΚλερ από ασίστ του 19χρονου τότε Ράιαν Γκιγκς!). «Είμαστε περήφανοι που προκριθήκαμε σε αυτήν τη φάση μίας σημαντικής διοργάνωσης. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τέτοιες στιγμές ίσως να μην έρχονται τόσο συχνά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουμε», δήλωσε ο Στιβ Κούπερ. Θυμίζουμε, στα ημιτελικά, η Νότιγχαμ απέκλεισε τη Γουλβς στα πέναλτι. Επίσης, έρχεται από τέσσερα διαδοχικά σπουδαία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως έχει ψυχολογία. Πρώτα έφερε 1-1 με την Τσέλσι, μετά νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον και 2-0 τη Λέστερ και προ ημερών έμεινε όρθια στην έδρα της Μπόρνμουθ (1-1). Εκτός για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Στοίχημα είναι οι Χέντερσον, Κουγιατέ, Νιακατέ, Μπιανκόνι, Ρίτσαρντς.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 3-2 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Προηγήθηκε με την γκολάρα του Ράσφορντ, ισοφάρισε στο 59’ με την κεφαλιά του Μαρτίνες, αλλά δέχτηκε το τρίτο γκολ στο 90’ από τον Ενκέτια και έφυγε από το Λονδίνο με άδεια χέρια. Δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης, δέχτηκε μεγάλη πίεση και δεν άντεξε ως το φινάλε. Ήταν η πρώτη ήττα της μετά το 3-1 από την Άστον Βίλα στις 6 Νοεμβρίου! Μεσολάβησε ένα σερί με 9 (διαδοχικές) νίκες και 1 ισοπαλία (το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 91’ με το φάουλ του Ολίσε)! Παραμένει σε πλεονεκτική θέση για την 4άδα, αλλά έχασε μία μοναδική ευκαιρία να μπει στο κόλπο ακόμη κα για τον τίτλο, όσο και οι πιθανότητες να μην ήταν με το μέρος της. Εκτός είναι οι Σάντσο, Μαρσιάλ, Νταλότ και Φαν ντε Μπεκ. Επιστρέφει ο Κασεμίρο (εξέτισε), έτοιμος ο Τουανζέμπε. «Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τρόπαια. Έχουμε μία καλή ευκαιρία, αλλά πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της στο εντός έδρας ματς με τη Χετάφε για το πρωτάθλημα στο Καμπ Νου, πλην όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Ο Πέδρι στο 35' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, προς το φινάλε βρήκε ανοιχτούς χώρους η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν βρήκε και δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει στο φινάλε. Διατήρησε το συν τρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Θέουτα, ομάδα 3ης κατηγορίας, να
επικρατήσει με 5-0. Δεν έχει απουσίες ο Τσάβι καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κρίστενσεν, ενώ εξέτισε ο Λεβαντόφσκι και είναι διαθέσιμος.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρεάλ Σοσιεδάδ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και απόσταση πια από τους διώκτες της. Επικράτησε στο τελευταίο ματς που έδωσε και της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0, σε ένα παιχνίδι που έως το 36' είχε καθαρίσει την υπόθεση. Εκπληκτικό
ποδόσφαιρο και εννιά σερί νίκες από τη Σοσιεδάδ, που είναι στο μείον έξι από την κορυφή της La Liga, που βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Στο Κύπελλο προκρίθηκε επί της Μαγιόρκα με 1-0, έχει πολύ άσχημη προϊστορία στο Καμπ Νου, που δεν έχει από το 1991 και μετράει 29 ήττες και μια ισοπαλία σε τριάντα ματς. Με απουσίες στη Βαρκελώνη, καθώς απουσιάζουν οι Σόλα, Γκοροθάμπελ, Πατσέκο, Μερίνο, Μερκελάνθ, Σαντίκ και ο Νταβίντ Σίλβα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ