ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 27/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 27/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (21:30): Φύλλο και φτερό την έκανε τη Σάλκε η Λειψία. Την έβαλε κάτω και της έδωσε και κατάλαβε. 6-1 την κέρδισε εκτός έδρας και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Ήδη στο 15’ ήταν 2-0 το παιχνίδι και 4-0 στο ημίχρονο. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το 1-1 των «ταύρων» απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Παραμένει αήττητη από το 3-0 από την Γκλάντμπαχ στις 17 Σεπτεμβρίου και έχει να επιδείξει από τότε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, και στα 10, ενώ συνολικά στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει 15/17! Δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο παιχνίδι που προαναφέραμε αλλά και στο 4-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3/9). Το έχει γυρίσει και πλέον θέλει να εδραιωθεί ψηλά και εντός 4άδας, αυτός είναι ο στόχος. Εκτός για το Λειψία – Στουτγκάρδη Στοίχημα οι Ενκουνκού, Γκουλάσι, Ντιαλό, Σιμακάν και Σλιέκ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (21:30): Η Στουτγκάρδη έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Χόφενχαϊμ που θα ήταν και η πρώτη της εκτός έδρας. Αλλά δεν ήρθε ποτέ! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, αλλά το γύρισε με Γκιρασί στο 45’ και Εντό στο 77’, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 78’ (Αχαμάντα δεύτερη κίτρινη) και «πληγώθηκε» στο 94’ με το (δεύτερο) γκολ του Κράμαριτς. Είναι και άτυχη! Δεν άντεξε, θα ήταν πολύτιμη επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει και φέτος να κρατηθεί στην κατηγορία. Είχε προηγηθεί το 1-1 με τη Μάιντς, ενώ έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη. Τελευταία νίκη της είναι το 2-1 επί της Χέρτα στις 8/11, ενώ, υπενθυμίζουμε, όλες οι νίκες της στη σεζόν, και οι 3, είναι εντός. Δεν παίζουν οι τραυματίες Ζαγκαντού και Σόσα και ο τιμωρημένος Αχαμάντα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Το πιο δυνατό παιχνίδι της φάσης των «32» της διοργάνωσης. Με διαφορά. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από το 3-0 επί της Γουλβς
με το χατ τρικ (το 4ο φέτος!) του Χάαλαντ, ο οποίος έφτασε τα 25 γκολ στην Premier League. Σε 19 αναμετρήσεις! Παραμένει σε δύσκολη θέση, υπό την έννοια πως είναι 2η και στο -5 από την Άρσεναλ αλλά έχοντας παιχνίδι περισσότερο. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Πάντως, με βάση και ότι έμεινε πρόωρα εκτός από το Λιγκ Καπ Αγγλίας (2-0 από τη Σαουθάμπτον στους «8»),
έχει λογική να θέλει η Σίτι λίγο παραπάνω τη διάκριση στο Κύπελλο Αγγλίας. Όπου διάκριση, βάλτε την κατάκτηση. Είχε προηγηθεί το 4-2 επί της Τότεναμ για την ομάδα του Γκουαρντιόλα, με ανατροπή κιόλας. Για την ιστορία, οι δύο τους θα τα ξαναπούν πολύ σύντομα, στις 15/2, στο «Έμιρεϊτς», για την Premier League. Για το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Στοίχημα αμφίβολος
είναι ο Φόντεν, είχε λείψει από τον αγώνα με τη Γουλβς με ενοχλήσεις στο πόδι. «Όταν μία ομάδα πιάνει τους 50 βαθμούς σε έναν γύρο, είναι επειδή ήταν η καλύτερη. Και είναι. Έτσι, θα πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πόσο μακριά ή πόσο κοντά είμαστε», ήταν το σχόλιο του Γκουαρντιόλα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Η Άρσεναλ έδωσε και πάλι «απαντήσεις». Στο γήπεδο. Σε ντέρμπι. Μετά την Τότεναμ, την οποία νίκησε εκτός έδρας με 2-0, επικράτησε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 και φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθεί για τον τίτλο μόνο με τη Σίτι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το υπέροχο τέρμα του Ράσφορντ στο 17’, αλλά έδειξε και πάλι χαρακτήρα και ότι παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση. Ισοφάρισε άμεσα (24’) με τον Ενκέτια, το γύρισε στο 53’ με την γκολάρα του Σάκα και ο Ενκέτια έκανε τη διαφορά στο 90’ για το τελικό 3-2. Συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο η ομάδα του Αρτέτα. Νωρίς είναι ακόμα, αλλά για την ώρα όχι μόνο αντέχει στην πίεση, αλλά το κάνει και με έμφαση! «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο τεστ για εμάς απέναντι στην, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ανυπομονώ για αυτό, γιατί θα μας «πει» πολλά για το πού βρισκόμαστε», είπε ο Αρτέτα. Εκτός ο φορ Ζεσούς (14/5/6) και ο χαφ Ελνένι (5/0/0).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ