ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η πρωταθλήτρια Mίλαν όχι μόνο έπεσε… γκρεμοτσακίστηκε (vid)

Το κυριακάτικο μεσημέρι της... ντροπής για τη Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» υπέστησαν βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σασουόλο (5-2) και πλέον κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα.

Η πρωταθλήτρια Mίλαν όχι μόνο έπεσε… γκρεμοτσακίστηκε (vid)

Τέτοιο κάζο είχε χρόνια να βιώσει η Μίλαν! Οι «Ροσονέρι» έζησαν ένα μαρτυρικό μεσημέρι Κυριακής στο Σαν Σίρο καθώς η Σασουόλο του φιλοδώρησε με πέντε γκολ. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι παρουσιάστηκε κάκιστη στον αγωνιστικό χώρο, αντίθετα η Σασουόλο πετούσε «φωτιές» και με εκπληκτική εμφάνιση έγραψε ιστορία μέσα στο Μιλάνο. Ντεφρέλ, Φρατέζι, Ενρίκε, Μπεράρντι και Λαουρέν οι σκόρερς για τους φιλοξενούμενους. Ζιρού και Οριγκί οι μόνοι που διασώθηκαν από τους Μιλανέζους.

Το ματς

H 20η αγωνιστική της Serie A έφερε αντιμέτωπες στο Σαν Σίρο την Μίλαν με την Σασουόλο. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήθελε να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα που την κατατρέχουν μέσα στον Γενάρη και να κλείσει τον μήνα με νίκη ανάσα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι χωρίς ιδιαίτερο άγχος πήγαν στο Μιλάνο για να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Εξαρχής το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων δεν ήταν και το καλύτερο. Έβλεπες από το πρώτο λεπτό πως οι παίκτες της δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 19′ ήρθε το πρώτο γκολ της Σασουόλο να αποδείξει πως σήμερα θα ήταν δύσκολο μεσημέρι για τους Μιλανέζους. Δύο λεπτά αργότερα ο Φρατέζι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σουτάροντας εύστοχα στην κλειστή γωνία του Ταταρουσάνου.

Η απάντηση της Μίλαν στο διπλό σοκ ήρθε μέσω του Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός στο 24′ μείωσε σε 2-1 με πανέμορφη κεφαλιά. Το δράμα της Μίλαν όμως ήταν μόλις στην αρχή. Στο 30′ ήταν η σειρά του Μπεράρντι να παραβιάσει τα δίχτυα της Μίλαν, με τον Ιταλό να κάνει το 3-1 με δυνατή κεφαλιά. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο «παγωμένο» και «βουβό» Σαν Σίρο.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Μίλαν ήταν κάκιστη με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και καθόλου καθαρό μυαλό. Η Σασουόλο από την άλλη συνέχισε το… βιολί της. Μόλις στο 47′ ο Λαουρέν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο διασυρμός συνεχίστηκε και άλλο αφού στο 79′ ο Ενρίκε πέτυχε το 5ο τέρμα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Μίλαν ήταν να μειώσει σε 5-2 με τον Οριγκί στο 84′. Εφιαλτικό μεσημέρι για τους «Ροσονέρι».

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ