H Ισπανία άλλαξε πρόσωπο, αλλά όχι και… συνήθειες!
Εγκληματικό τάκλιν του Ρόδρι στον Όντεγκαρντ: Παραλίγο να τον… κόψει στα δύο! (vid)
Ο Πέδρι είναι «άρρωστος» με την Μπαρτσελόνα και το δηλώνει! (vid)
«Η Μπάγερν Μονάχου φοβόταν την… κοπέλα του Νάγκλεσμαν»
Ρόμα: Δυο ειλημμένες αποχωρήσεις στα χαφ και μια (πιθανή) παραμονή…
Η Άρσεναλ θέλει να «χτυπήσει» ένα… golden boy της Premier League! (pic)
Ο Τούχελ έκλεινε εισιτήρια για Λονδίνο, αλλά τα ακύρωσε λόγω Μπάγερν! (pic)
Προκλητικός ο Τζέραρντ, πανηγύριζε μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει να αρπάξει τον Ομπαμεγιάνγκ «κάτω από τη μύτη» της Μπαρτσελόνα! (pic)
Ολικό «λίφτινγκ» στη Βραζιλία μετά το κάζο του Mundial και αναμονή για προπονητή…
Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε «ξηλώνει» την… ατσάλινη άμυνά του
Τούχελ: «Ξέρω που ήρθα, θα τα σηκώσουμε όλα με την Μπάγερν Μονάχου»
Ο Πιρές δεν κρατήθηκε και τα… έχωσε στον Ντεσάν για Γκριεζμάν!
Κάνει… πάταγο ο «Χάαλαντ» της Δανίας – Ισοπέδωσε με τρίμπαλο τη Φινλανδία (vid)
To ακραίο σενάριο της La Republica για Μπενζεμά – Μουρίνιο!
Serie A

Νάπολι, άσε τα (κρύα) αστεία: Τους πήγες στο -13! (vids)

Η Νάπολι επικράτησε εντός έδρας της Ρόμα με σκορ 2-1 και έτσι συνεχίζει να μεγαλώνει τη διαφορά από τους... από κάτω της!

Νάπολι, άσε τα (κρύα) αστεία: Τους πήγες στο -13! (vids)

Η Νάπολι φέτος δεν έχει αντίπαλο. Δεν το λέμε εμείς. Δεν το λένε οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Αλλά η ίδια η βαθμολογία της Serie A, μιας και οι «παρτενοπέι», έχουν… χτίσει διαφορά με τις άλλες ομάδες που φτάνει τους 13 βαθμούς!

Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-1 της Ρόμα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Πλέον λίγοι μπορούν να σκεφτούν πως η ομάδα του Νότου θα χάσει αυτή την κούπα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Νάπολι, όσο και η Ρόμα στα πρώτα λεπτά του ματς έδειχναν κάπως φοβισμένες και μουδιασμένες. Παρόλα αυτά όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πατούσαν ολοένα και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν ότι μπορούσαν με κάποιο τρόπο, όπως έχουν κάνει φέτος τόσες και τόσες φορές, να πάρουν το προβάδισμα.

loading...

Όπως και έγινε. Οι παίκτες του Σπαλέτι είδαν τον Όσιμεν στο 17΄ να κατεβάζει την μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο, μετά τη σέντρα του Κβαρατσέλια και να την κρατάει στην κατοχή του. Όμως, το τελείωμά του ήταν ακόμη καλύτερο και έτσι από κοντά έκανε το 1-0.

Αλλά η Νάπολι παρά την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που είχε δεν σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα έδειξε να είναι πιο αποφασιστική και να πατάει καλύτερα στα πόδια της. Η Νάπολι έδειχνε να είναι λίγο κουρασμένη και γενικά να προσπαθεί να προστατεύσει το υπέρ της αποτέλεσμα, παρά να σημειώσει και δεύτερο. Κάτι που μάλλον περισσότερο κακό, παρά καλό της έκανε στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να φτάσουν να έχουν κάποια «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από την εστία του Πατρίτσιο. Η καλύτερη στιγμή τους ήταν σε μία αντεπίθεση όταν ο Λοθάνο αντί να πασάρει, έχοντας τόσο αριστερά, όσο και δεξιά συμπαίκτη, προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τον Πορτογάλο κίπερ να διώχνει το σουτ του σε κόρνερ.

Η Ρόμα από την άλλη ήταν πιο επιθετική. Οι φάσεις που είχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν καλές και έδειχναν… αντίδραση. Αυτό επιβεβαιώθηκε με το γκολ του Ελ Σαραουΐ στο 75′. Ο Ιταλός στράικερ από δύσκολη γωνία νίκησε τον Μερέτ, κάνοντας το 1-1. Αλλά η χαρά των Ρωμαίων δεν κράτησε πολύ. Και αυτί γιατί ο Σιμεόνε στο 86′ με ωραίο σουτ εντός περιοχής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νάπολι, κάνοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα ήταν εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους να κρατήσουν την μπάλα και το υπέρ τους αποτέλεσμα. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και πήραν ακόμη μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ