ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Λίβερπουλ από «Beatles» καταντά… rolling stone δίχως προορισμό!

Εποχές μέσων της προηγούμενης δεκαετίας βιώνει η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να τρέχει και να μην φτάνει.

Η Λίβερπουλ από «Beatles» καταντά… rolling stone δίχως προορισμό!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι θρυλικοί Beatles του Τζον Λένον, του τραγουδιστή και μπασίστα Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, του κιθαρίστα Τζορτζ Χάρισον και του ντράμερ Ρίνγκο Σταρ ξεκίνησαν το 1960 από το Λίβερπουλ. Κάπως έτσι έμοιαζε η ομάδα που αγωνίζεται με έδρα το «Άνφιλντ». Όμως, αυτό έχει μεταβληθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό. Με πέτρα που κατρακυλά σε μια βουνοπλαγιά μοιάζει η Λίβερπουλ αυτή την περίοδο. Πρόπερσι της έφταιγαν οι τραυματισμοί, όμως στο τέλος της σεζόν 2020-21 κατόρθωσε να φτάσει στην τετράδα και να πάρει εισιτήριο για το Champions League. Πέρσι έφτασε μια ανάσα από το πρωτάθλημα και αν η Άστον Βίλα του Τζέραρντ κρατούσε το 0-2 στο «Έτιχαντ» την τελευταία αγωνιστική ή έστω το «Χ», οι κόκκινοι φέτος θα είχαν στα μανίκια τους το χρυσό σήμα της Premier League (σ.σ. το φορά η πρωταθλήτρια, Σίτι). Επίσης, κατέκτησε τόσο το Carabao Cup όσο και το FA Cup (Κύπελλο Αγγλίας). Ενώ στο Champions League ηττήθηκε με 1-0 στον τελικό του Παρισιού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φέτος το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Όχι μόνο κινδυνεύει να μην βγει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου, αλλά έτσι όπως παίζει, θα παλέψει για το Conference League! Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Μπράιτον στο Κύπελλο Αγγλίας ήρθε για να δέσει ένα γλυκό που είναι γεμάτο λεμόνι και ξινίζει τους φίλους της Λίβερπουλ. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν αποτελεί δα και μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι αποκλείστηκε στο FA Cup. Και οι απουσίες δεν θα πρέπει πια να αποτελούν δικαιολογία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Λίβερπουλ

Δεν κερδίζει πάντα αυτό το ρόστερ…

Η Μπράιτον μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα νίκησε εντός έδρας τους κόκκινους του Μερσεϊσάιντ δυο φορές, 3-0 στο πρωτάθλημα και 2-1 χθες στο Κύπελλο. Βέβαια από την πλευρά της η ομάδα του Ντε Τσέρμπι τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος ούσα έκτη στη βαθμολογία, στο -5 από την Τότεναμ που όμως έχει δυο ματς περισσότερα.

Όσο για τη Λίβερπουλ έχει μείνει στη νοοτροπία ότι ο κορμός της που κατέκτησε το Champions League το 2019 και την Premier League έναν χρόνο αργότερα, θα νικά πάντα. Γελιέται ο Γιούργκεν Κλοπ αν έχει στο μυαλό του αυτή τη σκέψη. Που για να τα λέμε όλα, χαζός δεν είναι ο Γερμανός τεχνικός. Απλώς μπορεί να έχει περάσει η μπογιά του. Ανέλαβε μια άκρως προβληματική ομάδα το 2015 για να την κάνει σιγά-σιγά μια ανίκητη μηχανή των γκολ. Διατήρησε έναν κορμό από τη σεζόν 2017-18 και με καίριες πινελιές δημιούργησε ένα σύνολο που τρόμαζε κάθε αντίπαλο.

Απολαύστε μας και στο YouTube κάνοντας subscribe στο κανάλι μας! Μανέ

Ο Μανέ έσπασε… ανεπανόρθωτα την επιθετική αλυσίδα της Λίβερπουλ

Στο μεταξύ, η αποχώρηση του Σαντιό Μανέ το καλοκαίρι του 2022 δεν έκανε καθόλου καλό στο σύνολο της κυπελλούχου Αγγλίας και φιναλίστ του Champions League. Διαλύθηκε η χημεία στην επίθεση και ξαφνικά παρουσίασε βλάβες η άλλοτε μηχανή σκοραρίσματος. Ο Λουίς Ντίαζ φάνταζε εξαιρετικός αντικαταστάτης του Σενεγαλέζου φορ της Μπάγερν και με τους Σαλάχ-Ζότα θα συνέθετε ένα εξαιρετικό τρίο στην επίθεση. Με τον Φιρμίνο ως μπακ απ, ίσως να μην χρειαζόταν η έλευση του Ντάργουιν Νούνιες.

Όχι πως ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει κάνει το κάτι παραπάνω. Ο πρώην άσος της Μπενφίκα δεν έχει ακόμα δικαιολογήσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η ομάδα του. Με τη Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει τη λίρα εκατό ονόματι Χάαλαντ, η Λίβερπουλ πόνταρε στον πολλά υποσχόμενο Νούνιες. Και χάνει κατά κράτος τη μονομαχία αυτή. Ήρθε και η μεταγραφή του Κόντι Χάκπο, που έκανε μεστό Mundial, για να συνθέσει ένα επιθετικό σύνολο που δεν μπορεί με τίποτα να σκοράρει! Και μέσα σε όλα αυτά, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι εντελώς αβοήθητος. Jurgen Klopp's response to Darwin Nunez and Mohamed Salah fears speaks  volumes - Mirror Online

Μόνον ο Κλοπ ξέρει…

Η κατήφεια της Λίβερπουλ δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως είναι φυσικό. Όχι τίποτε άλλο, θα πρέπει ο Κλοπ να ανασυντάξει την ομάδα του ενόψει και της φάσης των «16» του Champions League όπου θα δούμε το περσινό ζευγάρι του τελικού. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί πια ένα φόβητρο για τη φετινή ομάδα του «Άνφιλντ».

Όμως, μονάχα ο Κλοπ ξέρει τα κουμπιά του συγκροτήματός του. Και πώς να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, μπορεί να το πράξει εκ νέου.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ