Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Σίτι κάνει “ζημιά” στην Τσέλσι – Οι πρωταθλητές βρήκαν τον αντι-Κανσέλο
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι κάνει “ζημιά” στην Τσέλσι – Οι πρωταθλητές βρήκαν τον αντι-Κανσέλο

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς έχει ως μεγάλο στόχο τον.. Μπεν Τσίλγουελ!

30.01.2023 | 18:11

Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει τον σχεδιασμό της…. να “πληγώνεται” από την απόφαση του Κανσέλο να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ! Ο έμπειρος μπακ ενημέρωσε την ομάδα του πως έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεγάλη συμφωνία…

Έτσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα καλείται να βρει άμεσα έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο σταρ. Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, οι πρωταθλητές της Premier League σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Μπεν Τσίλγουελ.

Ο Άγγλος άσος βρίσκεται στα “πιτς” από τον Οκτώβρη, όμως πλέον είναι 100% έτοιμος, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα των 42 εκατ. λιρών που έχει βάλει η Τσέλσι στο συμβόλαιο του.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2025 με την Τσέλσι, όμως πλέον γνωρίζει πως δεν θα έχει θέση βασικού, καθώς ο Πότερ… έχει ξεκαθαρίσει πως έχει βρει την βασική του ενδεκάδα.

Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες του παραχώρησης στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο τον Τσίλγουελ να.. έχει την ίδια επιθυμία.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version