ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μίλαν: Μια έκπτωτη πρωταθλήτρια που φωνάζει βοήθεια!

Η Μίλαν έχει δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα τη φετινή σεζόν και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή άτρωτη ομάδα που κατέκτησε το Scudetto.

Μίλαν: Μια έκπτωτη πρωταθλήτρια που φωνάζει βοήθεια!

Η Μίλαν αν και κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ίδια σε ρόστερ με πέρσι, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που και στην κακή της μέρα έπαιρνε αποτέλεσμα. Ο Στέφανο Πιόλι κάπου έχει χάσει την μπάλα και δεν μπορεί να τη βρει. Μολονότι στο ξεκίνημα της σεζόν ξεκίνησε μεστά, με τη Νάπολι να είναι η πρώτη ομάδα που τη νίκησε στις 18 Σεπτέμβρη. Οι Ναπολιτάνοι από πλευράς τους κάνουν καταπληκτική χρονιά ως τώρα τόσο σε Ιταλία, όσο και σε Ευρώπη. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να χάσουν το φετινό πρωτάθλημα και να πάρουν έτσι τα σκήπτρα από την ομάδα του νότιου Μιλάνου.

Αυτή τη στιγμή οι «ροσονέρι» είναι τρίτοι στη βαθμολογία της Serie A με 38 βαθμούς, όσους έχουν και οι Λάτσιο, Αταλάντα. Είναι στο -2 από τη δεύτερη Ίντερ και στο -15 από τη Νάπολι που προελαύνει. Δυστυχώς για τους πρωταθλητές Ιταλίας η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να φανερώσει δείγματα ανατροπής. Το κέρδος για τη φετινή σεζόν «υποβιβάζεται» και αποτελεί πια την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μίλαν «προδόθηκε» από τις μεταγραφές της

Η περσινή πρωταθλήτρια το καλοκαίρι του 2022 επιχείρησε να κάνει καίριες μεταγραφές. Δεν θαμπώθηκε από τη δόξα του Scudetto και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μεταξύ άλλων απέκτησε τους Ντεστ, Πομπέγκα, Οριγκί, Τιαό, Αντλί και φυσικά τον Ντε Κέτελαρ. Μια ηχηρή αποχώρηση αποτέλεσε αυτή του Φρανκ Κεσιέ ο οποίος πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως κανένας νέος παίκτης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ακόμα κι ο Οριγκί αν θέλετε, θα μπορούσε να κερδίσει φανέλα βασικού, αλλά ο Ζιρού τον κερδίζει κατά κράτος. Περισσότερο από όλους, ο Ντε Κέτελαρ είναι αυτός που έχει αποδειχθεί… σπατάλη χρημάτων για τους Μιλανέζους. Κανένα γκολ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Βέλγο επιτελικό χαφ. Αν συνεχίσει κατ’ αυτό τον τρόπο, μόνο στην υπόσχεση θα μείνει και θα θυμίσει περιπτώσεις τύπου Μαστούρ και Χαλίλοβιτς.

Θυμηθείτε την γκολάρα του Οριγκί:

Καμαρώστε τις… τρέλες μας στο κανάλι μας στο YouTube!

Οι τραυματισμοί είναι πιο σοβαροί από ότι φαίνεται!

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Μίλαν χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στο ρόστερ της. Αυτό σε συνδυασμό με ορισμένους τραυματίες ποδοσφαιριστές της. Αρχής γενομένης από τον Μάικ Μενιάν ο οποίος ήταν ο «κέρβερος» των «ροσονέρι» μέχρι να τραυματιστεί. Με τον Ταταρουσάνου να μην μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να ανταπεξέλθει στο βάρος των γκολπόστ αυτής της ομάδας. Κατά τύχη θα λέγαμε πως παίζει βασικός στη Μίλαν ο Ρουμάνος τερματοφύλακας.

Αλλά ο Πιόλι έχει δεμένα τα χέρια του στην προκειμένη φάση. Μιας και είτε θα παίξει ο 39χρονος Μιράντε ή ο νεοαποκτηθείς Βάσκεζ που δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Αντί να βάλει στα βαθιά τον Κολομβιανό γκολκίπερ, ο Πιόλι προτίμησε να ποντάρει στον Ταταρουσάνου. Και πήγε… κουβά με την απόφαση αυτή. Βασικά ό,τι και να επέλεγε ο έμπειρος κόουτς θα εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο.

Επιπλέον, ο τελευταίος αντιμετωπίζει και τις απουσίες των Τομόρι, Μπενασέρ και Φλορέντσι. Τρεις αξιόπιστες λύσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Μιλάμε για τρεις παίκτες που λογίζονται ως βασικοί. Ο αρχηγός, Νταβίντε Καλάμπρια, είναι μια χαρά η αλήθεια είναι, εντούτοις δεν ισχύει το ίδιο και με τον Ντεστ. Όσο για τον Τομόρι, η απουσία του είναι τεράστια στα στόπερ. Ο Γκάμπια προσπαθεί χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, ο Τιαό λιγότερο, ενώ ο Κιάερ δεν θυμίζει δυστυχώς τον ογκόλιθο στην άμυνα που είχαμε συνηθίσει πριν τραυματιστεί.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ