ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 31/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 31/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Νιούκαστλ. Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας βρίσκεται μετά και τη νίκη της με 1-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τώρα, αυτό που μένει να κάνει είναι τα απολύτως απαραίτητα. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, «καθάρισε» με το γκολ του Ζοέλιντον στο 73’ έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ίσακ. Ο ίδιος είχε και ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο για χέρι. «Φλερτάρει» με την πρόκρισή της στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1976. Τότε, είχε αναμετρηθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι και είχε χάσει 2-1, τώρα, εφόσον περάσει, θα βρει απέναντί της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το θέλει πολύ αυτό η Νιούκαστλ. Εκτός δίνονται οι Κραφτ, Σέλβι και Τάργκετ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00): Η Σαουθάμπτον το θέλει πολύ κι εκείνη, έστω και αν ο πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην Premier League με την τόσο
κακή εκκίνηση που έχει πραγματοποιήσει. Δεν είχε κακή εικόνα στο πρώτο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ στο 75’ με τον Άρμστρονγκ, δύο λεπτά μετά το τέρμα που δέχτηκε. Προ ημερών νίκησε 2-1 την Μπλάκπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας και συνεχίζει, ενώ ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά ματς για την Premier League με Μπρέντφορντ και Γουλβς. Για την ώρα, εδώ που έφτασε, καλείται να το παλέψει και το δεύτερο παιχνίδι, δεν έχει να χάσει κάτι, μόνο να κερδίσει. Είναι το αουτσάιντερ έτσι κι αλλιώς και οι ελπίδες της μειώθηκαν μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μπρι, Μπεντνάρεκ και Καλέτα-Τσαρ (εξέτισε) είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (22:00): Η διατήρηση των σκήπτρων στο Κύπελλο Ιταλίας αποτελεί, θέλοντας και μη, φετινό στόχο της Ίντερ. Το -13 από την κορυφή του πρωταθλήματος και την πρωτοπόρο Νάπολι δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει το σκουντέτο. Η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για ένατη διαδοχική χρονιά δεν ήρθε καθόλου εύκολα, αφού χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Πάρμα με σκορ 2-1. Στη Serie A, επέστρεψε το Σάββατο (28/1) στις νίκες, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Κρεμονέζε. Ούτε αυτό έγινε εύκολα, αφού είδε την αντίπαλό της να προηγείται στο 11’ και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που σκόραρε δις (21’ και 65’). Επιστρέφουν από τιμωρία οι Σκρίνιαρ (στόπερ) και Μπαρέλα (μέσος). Ο Χαντάνοβιτς (κίπερ) επέστρεψε στις προπονήσεις και έχει λίγες ελπίδες να βρίσκεται στον πάγκο. Όσο για τον Μπρόζοβιτς (μέσος), είναι πιθανό να επιστρέψει στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Μίλαν για το πρωτάθλημα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (22:00): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξίδεψε στο Μιλάνο η Αταλάντα. Οι «μπεργκάσκι» είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, αλλά εκτός από τα αποτελέσματα, αποδίδουν και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο «θύμα» τους στο πρωτάθλημα ήταν η Σαμπντόρια, την οποία νίκησαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Μέλε (42’) και Λούκμαν (57’). Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο στα πέντε παιχνίδια μετά τη διακοπή, στα οποία διατηρεί το αήττητο. Κάπως έτσι, σκαρφάλωσε στην τετράδα και κάνει όνειρα για… σεντόνι! Όσο για το Κύπελλο, η πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς «παρέσυρε» την άτυχη Σπέτσια με σκορ 5-2. Μέσα στο 2023 και σε 6 παιχνίδια, έχει σκοράρει 22 φορές και έχει δεχθεί 10 τέρματα. Χωρίς νεότερες απουσίες η αποστολή, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Ζαπακόστα (στόπερ) και Παλομίνο (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ