ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τότεναμ

Τότεναμ: Στο χειρουργείο ο Αντόνιο Κόντε! (pic)

Η Τότεναμ έκανε γνωστό πως ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

Τότεναμ: Στο χειρουργείο ο Αντόνιο Κόντε! (pic)

Ο Αντόνιο Κόντε υποβλήθηκε σήμερα (1/2) σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη του, ανέφερε σε ανακοίνωσή της Τότεναμ. «Ο 53χρονος προπονητής, έχει διαγνωστεί με χολοκυστίτιδα, φλεγμονή της χοληδόχου κύστης, και θα απουσιάσει για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του», δήλωσε ο σύλλογος, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα επιστρέψει.

«Ο Αντόνιο Κόντε αισθάνθηκε πρόσφατα αδιαθεσία με έντονο πόνο στην κοιλιά», ανέφερε η Τότεναμ. «Μετά από διάγνωση χολοκυστίτιδας, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης του, και θα επιστρέψει μετά από μια περίοδο ανάρρωσης».

Οι Λονδρέζοι επιστρέφουν στο πρωτάθλημα την Κυριακή (5/2), όταν υποδέχονται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πέμπτοι στη βαθμολογία με 36 βαθμούς σε 21 αγώνες. Η λογική λέει πως ο Ιταλός προπονητής της Τότεναμ δεν θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας στο κυριακάτικο παιχνίδι. Προκειμένου φυσικά να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντά του με τους «Σπερς».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ