ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Όντεγκααρντ: «Ίσως αν ήμουν Ισπανός να έπαιζα τώρα στη Ρεάλ»

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ ξετυλίγει το κεφάλαιο Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο επί της ουσίας δεν άνοιξε ποτέ με τον τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε!

Όντεγκααρντ: «Ίσως αν ήμουν Ισπανός να έπαιζα τώρα στη Ρεάλ»

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ στα 24 του πραγματοποιεί με διαφορά από τη δεύτερη την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Νορβηγός μέσος έχει βρει το κατάλληλο μέρος για να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Η Άρσεναλ και περισσότερο όλων ο Μίκελ Αρτέτα του έδειξαν εμπιστοσύνη από τη πρώτη στιγμή. Πήρε χρόνο, δούλεψε σκληρά και σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού της λονδρέζικης ομάδας.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για να φθάσει όμως στο σήμερα πέρασε από όλα τα στάδια. Από τα διθυραμβικά σχόλια όταν η Ρεάλ Μαδρίτης τον αποκτούσε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει ποτέ. Μέχρι την απόρριψη από τη «Βασίλισσα», του δανεισμούς και την ευκαιρία της Άρσεναλ. Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ μέσω του «The Players Tribune» κάνει μια αναδρομή κυρίως στα χρόνια που βρέθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Όσα έζησε ο Μάρτιν Όντεγκααρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο πατέρας μου τα κατάφερνε όλα με τους συλλόγους, και ήταν πολλοί. Πήγαμε στην Μπάγερν, την Ντόρτμουντ, τη Ουντινέζε, τη Λίβερπουλ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Άρσεναλ επίσης. Μας πήγαιναν με ιδιωτικά αεροπλάνα και μας έκαναν να νιώθουμε ξεχωριστοί. Ήμουν κοντά στο να επιλέξω την Άρσεναλ. Όταν πήγαμε εκεί, προπονήθηκα στο London Colney. Γνώρισα τον Αρσέν Βενγκέρ. Πήρε τον μπαμπά και εμένα για δείπνο. Αυτό ήταν υπέροχο, αλλά και περίεργο. Είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, καταλαβαίνεις; Είναι αυτός ο θρύλος που μεγάλωσα βλέποντας στην τηλεόραση και τώρα κάθομαι απέναντί του και τρώω μπριζόλα», διηγείται ο Νορβηγός.

«Το συζήτησα πολύ με τον πατέρα μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου. Τελικά, η Ρεάλ είναι η Ρεάλ. Ήταν η πρωταθλήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εκείνη την εποχή, λάτρευα τον Ίσκο. Αλλά το πραγματικά βασικό πράγμα στην προσφορά της Ρεάλ ήταν ότι είχε μια ομάδα Β’ όπου θα μπορούσα να παίξω ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο αμέσως. Και ο προπονητής αυτής της ομάδας; Ο Ζινεντίν Ζιντάν», πρόσθεσε μιλώντας για τους λόγους που ανάμεσα σε τόσες επιλογές «πόνταρε» στους «Λος Μπλάνκος».

Σχετικά με την παρουσίασή του: «Έστειλαν ένα αεροπλάνο να μας πάρει από τη Νορβηγία το πρωί. Πολύ νωρίς. Ξυπνάω αλλά είμαι ακόμα μισοκοιμισμένος. Τα μαλλιά μου είναι παντού. Δεν είχα χρόνο να κάνω ντους. Απλά έβαλα τα ρούχα που μπορούσα να πιάσω γρήγορα, έβαλα κάτι σε μια τσάντα και προλάβαμε την πτήση. Σκέφτηκα ότι μόλις φτάσω στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη μπορώ να αλλάξω, να κάνω ντους, να ετοιμαστώ, καταλαβαίνεις; Ξαφνικά, κάθομαι δίπλα στον θρύλο της Μαδρίτης Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος φοράει ένα πολύ φανταχτερό κοστούμι φυσικά και με συστήνουν στον κόσμο Ξέρω ότι έχετε δει τις φωτογραφίες. Εγώ με αυτό το παλιό ριγέ πουλόβερ χωρίς καν να κάνω ντους προσπαθώντας να φτιάξω τα μαλλιά μου με τα χέρια μου αυτή ήταν η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου, οι εικόνες ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. υποτίθεται ότι είμαι αυτός ο παίκτης που η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τους πάντες για να υπογράψει και εγώ μοιάζω με ένα τυχαίο παιδί από το σχολείο που μόλις βγήκε από την ξενάγηση στο γήπεδο»

Για τα αποδυτήρια ανέφερε: «Ήταν σουρεαλιστικό. Δεν είμαι αρκετά μεγάλος για να οδηγήσω, οπότε ο πατέρας μου πρέπει να με πάει να παίξω με τον Ίσκο και τον Ρονάλντο και τον Ράμος, τον Μόντριτς, τον Μπέιλ και τον Μπενζεμά, σαν να με άφησε στο σχολείο. Αλλά όλοι ήταν τόσο καλοί, και όσοι μιλούσαν αγγλικά (Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο) με φρόντισαν πολύ στην αρχή».

«Είχαμε ένα σχέδιο με τον σύλλογο που προέβλεπε ότι θα προπονούμαι καθημερινά με την πρώτη ομάδα αλλά θα έπαιζα τακτικά με την ομάδα Β. Φαινόταν έξυπνο σχέδιο εκείνη τη στιγμή, αλλά τελικά κατέληξα να μην βρίσκω τη θέση μου σε καμία από τις δύο ομάδες. Με την ομάδα Β, δεν ήμουν τακτικά μαζί της και έτσι δεν βρήκα αυτή τη σύνδεση. Στην πρώτη ομάδα, ήμουν απλώς ένα παιδί που ερχόταν για προπόνηση. Δεν συμμετείχα σε αγώνες. Ένιωθα λίγο σαν παρείσακτος. Είχα κολλήσει στο ενδιάμεσο. […] Ίσως αν ήμουν Ισπανός, να μου είχε δοθεί λίγος περισσότερος χρόνος για να αναπτυχθώ. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Στο τέλος, είναι απλά η φύση της μηχανής της διαφημιστικής εκστρατείας. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είτε είσαι η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία, είτε είσαι σκ@τά», τόνισε για την πορεία της διαδρομής του στη «βασίλισσα».

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ