ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Την «σφυροκόπησε» ο πρώην! (vid)

H Tσέλσι ήθελε μα δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην έδρα της Γουέστ Χαμ και για καλό της απέσπασε την ισοπαλία (1-1).

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Την «σφυροκόπησε» ο πρώην! (vid)

Η ανανεωμένη Τσέλσι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που ήθελε στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ στο 16′ όμως ο άλλοτε «μπλε» Έμερσον ισοφάρισε στο 28′ γράφοντας το τελικό 1-1. Μέτρια ως κακή γενική εικόνα της Τσέλσι του Πότερ, η οποία δείχνει πως θέλει πολύ χρόνο για να γίνει ομάδα. Μπορούσε ακόμη και το «τρίποντο» η Γουέστ Χαμ στο φινάλε.

To ματς

Η 22η αγωνιστική της Premier League έκρυβε μια δύσκολη αποστολή για την Τσέλσι του Γκράχαμ Πότερ. Οι «μπλε» παρέμειναν στο Λονδίνο αλλά φιλοξενήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ παίζοντας ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της πόλης. Μια αναμέτρηση που και για τις δύο ομάδες ήταν ζωτικής σημασίας. Από τη μία η Γουέστ Χαμ που βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και από την άλλη η Τσέλσι που φιγουράρει λίγο πάνω από τα μισά της βαθμολογίας και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ανέβει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τσέλσι να ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τα περισσότερα μεταγραφικά αποκτήματα του Γενάρη στη σύνθεσή τους προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 16′ μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν την μίνι κυριαρχία τους στο χορτάρι. Ο Έντσο Φερνάντες βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Ζοάο Φέλιξ στη καρδιά της μεγάλης περιοχής της Γουέστ Χαμ. Ο Πορτογάλος χωρίς να κάνει κοντρόλ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνσκι κάνοντας το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι έδειξαν να «ξυπνούν». Πήραν μέτρα στο γήπεδο και έγιναν απειλητικοί για την εστία του Κέπα. Στο 28′ ήρθε η στιγμή της ισοφάρισης για τα «Σφυριά». Ο Έμερσον εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Μαντουέκε και Τζέιμς, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Τσέλσι και με κοντινή προβολή έφερε το ματς στην ισορροπία. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο. 1-1.

Στο δεύτερο μέρος o ρυθμός παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο. Και οι δύο ομάδες όμως όσο και να ήθελαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία τα χαλούσαν στην τελική τους προσπάθεια. Η Τσέλσι είχε την κατοχή της μπάλας όμως στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης υπέπεσε σε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Ο Μόγιες και η Γουέστ Χαμ από την άλλη περίμεναν τη στιγμή τους για να «χτυπήσουν» εκ νέου την εστία της αντιπάλου τους.

Εν συνεχεία οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα προκειμένου να βρουν το γκολ της νίκης. Ο Πότερ άλλαξε τους Μούντρικ και Μαντουέκε καθώς αμφότεροι πρόσφεραν ελάχιστα στο παιχνίδι. Η Γουέστ Χαμ ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι και στο τελευταίο μέρος του αγώνα μετά την καλή ευκαιρία του Χάβερτζ βρέθηκε μια ανάσα από το 2-1. Στο 84′ ο Σούτσεκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς στη φάση ο Ράις βρισκόταν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του. Tελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ