ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δεν μπλέκεις με την πρωταθλήτρια… Διπλό μέσα στο «Έμιρεϊτς» η Σίτι και «τάβλα» η Άρσεναλ! (vid)

Με επιβλητική νίκη 3-1 μέσα στο άντρο της Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι βροντοφώναξε πως είναι παρούσα και για το φετινό πρωτάθλημα!

Δεν μπλέκεις με την πρωταθλήτρια… Διπλό μέσα στο «Έμιρεϊτς» η Σίτι και «τάβλα» η Άρσεναλ! (vid)

Όπου τη βρει τη νικάει… Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο. Συνάμα, προέβη στην 11η σερί νίκη της επί της σημερινή της αντιπάλου στο πρωτάθλημα. Από τον Δεκέμβρη του 2015 έχει να πάρει τρίποντο η Άρσεναλ κόντρα στην ομάδα του Μάντσεστερ. Η οποία έφτασε στη βαθμολογία τους πρωτοπόρους της Premier League. Μόνο που έχει παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Εξανεμίστηκε το προβάδισμα των «κανονιέρηδων» που είχε χτίσει στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Οι «πολίτες» εμφάνισαν όλες τις αδυναμίες των «κανονιέρηδων» οι οποίοι πάντως δεν είναι καθόλου σε καλό φεγγάρι. Όλα ξεκίνησαν με την ήττα στο «Γκούντισον Παρκ» με 1-0 από την Έβερτον. Συνεχίστηκαν με το 1-1 στο «Έμιρεϊτς» με την Μπρέντφορντ και σήμερα κόντρα στη δεύτερη, Σίτι, απλώς δεν έπρεπε να χάσει η ομάδα του Αρτέτα…

Να αναφέρουμε πως το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής για τη 12η αγωνιστική. Κανονικά έπρεπε να διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου, αλλά πήγε πίσω χρονικά κατά τέσσερις μήνες προκειμένου να διεξαχθεί στις 20 Οκτώβρη ο αγώνας Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για το Europa League, που είχε αναβληθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Σίτι

Το ματς

Το απίστευτο λάθος του Τομιγιάσου, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Ράμσντεϊλ χωρίς να… δει τον Ντε Μπρούιν, έδωσε την ευκαιρία στον Βέλγο σούπερ-σταρ να μπει «σφήνα» στη φάση και να πλασάρει εξαιρετικά για το 1-0 της Σίτι στο 24ο λεπτό. Η Άρσεναλ αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 42′ με το εύστοχο πέναλτι του Σάκα, έπειτα απ’ την ανατροπή του Ενκέτια απ’ τον Έντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι κυριάρχησε απόλυτα, απέναντι σε μία Άρσεναλ η οποία δεν μπορούσε να «σπάσει» το σφυκτικό πρέσινγκ των φιλοξενούμενων και πλήρωσε ακριβά κάθε σφάλματης. Στο 72′ ο ωραίος συνδυασμός των Χάαλαντ, Μαχρέζ, έβγαλε τον Γκρίλις σε θέση βολής κι ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 2-1 των «σίτιζενς», ενώ στο 82′ ο Χάαλαντ «τελείωσε» το ματς με άλλη μία εξαιρετική εκτέλεση σημειώνοντας το 26ο γκολ του στην εφετινή Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ