ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Και τώρα να περάσει ο επόμενος για τη Νάπολι! (vids)

Η Νάπολι δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σασουόλο και επικράτησε με σκορ 2-0.

Και τώρα να περάσει ο επόμενος για τη Νάπολι! (vids)

Η Νάπολι δεν αστειεύεται. Και όχι μόνο αυτό… Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν βαλθεί να παίρνουν τη μία νίκη πίσω από την άλλη. Ανεξαρτήτως με ποιον παίζουν. Ανεξαρτήτως με το που παίζουν! Κάτι που επιβεβαίωσαν και στο εκτός έδρας ματς με τη Σασουόλο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A, επικρατώντας με σκορ 2-0.

Οι «παρτενοπέι» σημείωσαν και τα δύο γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο. Τότε που ήταν πιο δραστήριοι και πιο κινητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν απλά την κατοχή της μπάλας και «κλείδωσαν» το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η Νάπολι γι’ ακόμη ένα βράδυ είχε σε κέφια τους Κβίτσα Κβαρατσκέλια και Βίκτορ Όσιμεν με τους δύο σούπερ σταρ της να σημειώνουν δύο υπέροχα τέρματα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Σασουόλο αν και ήξερε ότι δεν θα είχε καθόλου εύκολο έργο δεν θέλησε να παίξει με… λεωφορείο. Οι γηπεδούχοι έβγαιναν ωραία και με σχέδιο στην επίθεση. Ειδικά από τα πλάγια. Όμως, αυτό δεν έφτανε για να σημειώσουν κάποιο γκολ και να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα, κάνοντας έστω και για λίγο δύσκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων. Αντιθέτως, όλα κύλησαν ομαλά για τη Νάπολι αφού ήταν εκείνη που έκανε το 1-0 με υπέροχο τέρμα του Κβαρατσέλια στο 12′.

Ο Γεωργιανός πήρε την μπάλα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο. Ανέβασε άμεσα ταχύτητα και με ωραίο τελείωμα, αφού πρώτα είχε αδειάσει δύο αντιπάλους του, έδωσε το προβάδισμα στη Νάπολι. Η απάντηση της Σασουόλο ήταν άμεση, αφού ένα λεπτό αργότερα είχε δοκάρι μετά από ατομική ενέργεια του Λοριεντέ. Αλλά ο Γάλλος ήταν άτυχος σε αυτή τη φάση.

Και αφού η Σασουόλο δεν έκανε το 1-1 η Νάπολι διπλασίασε τα τέρματά της. Αυτή τη φορά στο 32′ με τον Όσιμεν. Ο Νιγηριανός φορ από δύσκολη γωνία νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έτσι έκανε ακόμη πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας του, αλλά και τη δική του. Οι γηπεδούχοι και πάλι είχαν έτοιμη την απάντησή τους. Αυτή τη φορά ο Λοριεντέ τους νίκησε όλους και μείωσε σε 2-1, όμως, μετά από το VAR φάνηκε ότι ο Ντεφρέλ ήταν σε θέση οφσάιντ επηρεάζοντας τη φάση και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Από εκεί και πέρα η Νάπολι στο δεύτερο ημίχρονο ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Και το έκανε. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την μπάλα ακόμη περισσότερη ώρα στα πόδια τους και πάγωσαν τον ρυθμό όποτε πίστευαν ότι έπρεπε αυτό να συμβεί. Η Σασουόλο όσο και αν πίεσε δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και έτσι το 2-0 έμεινε ως το τέλος, παρά το γεγονός ότι η Νάπολι σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Σιμεόνε, αλλά αυτό δεν μέτρησε ποτέ, αφού εκείνος ήταν σε θέση οφσάιντ!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ