ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λίβερπουλ… σώπασε τις «Καρακάξες» (vid)

Αυτή τη Λίβερπουλ θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της! Οι «Κόκκινοι» πέρασαν σχετικά εύκολα (2-0) από την έδρα της κακής απόψε Νιούκαστλ και έδειξαν πως είναι ακόμη εδώ ζωντανοί!

Η Λίβερπουλ… σώπασε τις «Καρακάξες» (vid)

22 λεπτά ήταν αρκετά για να στείλει μήνυμα επιστροφής η Λίβερπουλ! Οι «Κόκκινοι» πήγαν στην έδρα της Νιούκαστλ αποφασισμένοι για τη νίκη και την πήραν με συνοπτικές διαδικασίες από το πρώτο ημίχρονο. Πανέμορφα γκολ από Νούνιες (10′) και Χάκπο (17′) και η κόκκινη κάρτα του Πόουπ στο 22′ ουσιαστικά χάρισαν στην ομάδα του Κλοπ μια εύκολη νίκη, τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κακή εικόνα από την εξαιρετική φέτος Νιούκαστλ, η κόκκινη του Πόουπ ουσιαστικά «τελείωσε» νωρίς τις ελπίδες της για κάτι καλό.

Το ματς

Εξαρχής όλοι περίμεναν πως θα έβλεπαν μια σκληρή μονομαχία από την αρχή μέχρι το τέλος! Νιούκαστλ και Λίβερπουλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο Σεντ Τζέιμς Παρκ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Premier League. Από τη μία η Νιούκαστλ που φέτος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και την σταθερή παρουσία της στην 4αδα της βαθμολογίας. Από την άλλη η προβληματική Λίβερπουλ που προσπαθεί να κρατηθεί εντός στόχων με νύχια και με δόντια έχοντας παράλληλα τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους γηπεδούχους με την ομάδα του Χάουι να κυνηγά το γρήγορο γκολ. Αυτό όμως όχι μόνο δεν ήρθε αλλά… πληρώθηκε στην πρώτη απειλή της Λίβερπουλ στο ματς. Στο 10′ ο Αλεξάντερ Άρνολντ έκανε τη σέντρα, βρήκε ιδανικά τον Νούνιες και εκείνον με εξαιρετική ενέργεια τίναξε το διχτάκι της εστίας της Νιούκαστλ κάνοντας το 1-0.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τις «Καρακάξες», επτά λεπτά μετά ήρθε ακόμη ένα γκολ για τη Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ με τρομερή ασίστ σημάδεψε τον Χάκπο και ο Ολλανδός με όμορφη προβολή νίκησε τον Πόουπ γράφοντας γρήγορα το 2-0 χαρίζοντας από νωρίς σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Στο 22′ όμως έγινε η φάση που ουσιαστικά τελείωσε τις όποιες ελπίδες είχαν μείνει ζωντανές για τους γηπεδούχους. Ο Πόουπ βγήκε αρκετά μέτρα εκτός εστίας προσπαθώντας να απομακρύνει τον κίνδυνο. Άθελά του όμως βρήκε την μπάλα με τα χέρια και ο διαιτητής της συνάντησης του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους για την ομάδα του Κλοπ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος το σκορ δεν άλλαξε! Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους όμως καμία προσπάθεια δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Η Νιούκαστλ μοιραία αποδέχθηκε την ήττα της και αντίστοιχα οι «Κόκκινοι» πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό. Μια νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας που ανεβάζει παράλληλα και την ψυχολογία των παικτών του Κλοπ!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ