ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 19/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 19/2).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 19/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ (16:00): Μια χαρά το πήγε το ματσάκι στο «Καμπ Νου» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Όσο ανεβασμένη και να είναι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, πίστευα θα λύγιζε στη Βαρκελώνη. Όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά μετά το γκολ του Αλόνσο στο 50’ έβγαλε αντίδραση και το γύρισε μέσα σε 7-8 λεπτά με τον καυτό Ράσφορντ και αυτογκόλ του Κουντέ! Εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2 και θα τα παίξει όλα για όλα στο δεύτερο παιχνίδι (23/2), στο «Ολντ Τράφορντ». Στο πρωτάθλημα, θυμίζουμε, είχε νικήσει δύσκολα 2-0 τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», με δύο γκολ προς το τέλος και σκόρερ του πρώτου (ποιον άλλον!) τον Ράσφορντ. Μετά το Μουντιάλ, ο Άγγλος φορ είναι σε τρομερή κατάσταση και δεν σταματάει να σκοράρει. Στόχος της είναι η 4άδα και όσο συνεχίζει να δείχνει αυτήν την σοβαρή εικόνα και τη βελτίωση στο γήπεδο, θα τον πετύχει εύκολα. Τιμωρημένος (τελευταία αγωνιστική από τις 3) ο Κασεμίρο (χαφ) για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ Στοίχημα, επιστρέφουν Μαρτίνες (στόπερ) και Σάμπιτσερ (χαφ), αμφίβολοι Άντονι (εξτρέμ), Μαρσιάλ (φορ), ΜακΤόμινεϊ (χαφ), εκτός σίγουρα Έρικσεν (χαφ), Φαν ντε Μπεκ (χαφ).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ (16:00): Η Λέστερ, φέτος, είναι να σε… τρελαίνει. Έχει τόσες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει. Από τη μία θα περάσει (και έχει περάσει) ένα κακό διάστημα που δεν θα πηγαίνει τίποτα καλά, από την άλλη θα της πηγαίνουν όλα ρολόι και θα έχει και την τύχη με το μέρος της. Στο σερί με τις 4 διαδοχικές ήττες που την είχε βάλει πάλι σε μπελάδες, «απάντησε» με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Θα μπορούσαν να ήταν και 3/3, αλλά στο 2-2 με την Μπράιτον ισοφαρίστηκε στο 88’. Ακολούθησε το 4-2 με την Άστον Βίλα, σε ματς που της πήγαν όλα πρίμα, και το 4-1 επί της Τότεναμ και με ανατροπή! Βρέθηκε να χάνει στο 14’ με το γκολ του Μπεντακούρ, αλλά από το 23’ ως το 45’ πέτυχε τρία γκολ με Μεντί, Μάντισον, Ιεανάτσο και «καθάρισε». Κάπως έτσι έφτασε στους 24 βαθμούς και μπορεί να είναι πιο ήρεμη για την ώρα. Θέλει προσοχή, όμως, είναι σε σημείο που δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια. Όπως τα έκανε, ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος είναι η παραμονή. Σίγουρα εκτός και πάλι ο Έβανς (στόπερ), προς επιστροφή Τίλεμανς (χαφ) και Σουμαρέ (χαφ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (18:30): Δεν πήρε καλό βαθμό η Τότεναμ στο Μιλάνο. Περίμενα να έδειχνε καλύτερη εικόνα. Πίεσε όταν έπρεπε, είχε κάποιες λιγοστές καλές στιγμές, αλλά δεν βρήκε γκολ ισοφάρισης και έτσι ηττήθηκε με 1-0 από τη Μίλαν στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Νίκη θέλει και τώρα για να το γυρίσει και να περάσει στα προημιτελικά, αργεί το δεύτερο παιχνίδι (8/3). Στο πρωτάθλημα έχασε 4-1 από τη Λέστερ χωρίς να ξέρει από πού της… ήρθε! Το φοβερό είναι ότι προηγήθηκε κιόλας, με τον Μπεντακούρ και «κατάφερε» να δεχτεί τρία γκολ σε διάστημα σχεδόν 20 λεπτών πριν «φύγει» το πρώτο ημίχρονο! Έτσι πήγε στράφι η μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Παλεύει για την 4άδα, αυτός είναι ο στόχος της, αλλά με τέτοια αποτελέσματα, ειδικά όταν έχεις κερδίσει πρώτα την πρωταθλήτρια Αγγλίας, κάνει πισωγύρισμα. Σίγουρα εκτός για το Τότεναμ – Γουέστ Χαμ Στοίχημα οι Σεσενιόν (εξτρέμ), Γιορίς (τερματοφύλακας), Μπεντακούρ (χαφ), Μπισούμα (χαφ), επιστρέφει ο Χόιμπιεργκ ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παραμένει στην Ιταλία ο Αντόνιο Κόντε μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε πριν αρκετές μέρες.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (18:30): Η Γουέστ Χαμ παραμένει χαμηλά ακόμα, αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχει θέμα, θα σωθεί και εύκολα κιόλας. Για την ώρα, παραμένει στους 20 βαθμούς και ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Έμεινε στο 1-1 και στο ντέρμπι με την Τσέλσι, σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Μάλλον δίκαιο το τελικό σκορ, έστω και αν δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα. Εκτός αν ήταν επιλογή να τη «δώσει» στην Τσέλσι και να παίξει στην κόντρα. Σκεφτείτε, το ματς έκλεισε με την κατοχή στο 28-72%! Είχε προηγηθεί το 1-1 με τη Νιούκαστλ αλλά και η πολύτιμη νίκη με 2-0 επί της Έβερτον. Είναι μία ανάσα αυτά τα αποτελέσματα, αλλά ψάχνει ένα ξέσπασμα. Έχει ποιότητα στο ρόστερ της για πολύ καλύτερα πράγματα από το να παλεύει για την παραμονή. Εκτός είναι ο Πακετά (χαφ) και ο Κορνέ (εξτρέμ), μάλλον επιστρέφει ο Αγκουέρ (στόπερ), δεν ήταν κάτι σοβαρό το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι, ανέτοιμος ο Σκαμάκα (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ