ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Τρία λεπτά ουσία και ξανά +8 η Μπαρτσελόνα (vid)

Με οδηγό σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη (2-0) επί της Κάντιθ βλέπει ξανά τη Ρεάλ από μακριά.

Τρία λεπτά ουσία και ξανά +8 η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε αλλά χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα πέτυχε τον σκοπό της! Η ομάδα του Τσάβι επικράτησε με 2-0 της Κάντιθ στο Καμπ Νου χάρις τα τέρματα των Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ανέβασε ξανά τη διαφορά στη κορυφή από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης στους οκτώ βαθμούς. Άτυχη η Κάντιθ, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ματς

Η Μπαρτσελόνα γνώριζε από χθες πως η Ρεάλ Μαδρίτης την πλησίασε στους πέντε βαθμούς στη βαθμολογία. Ο Τσάβι και οι ποδοσφαιριστές του ήθελαν απόψε να ανεβάσουν ξανά τη διαφορά και η Κάντιθ παρουσιάστηκε μπροστά τους ως η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνουν πράξη. Οι Καταλανοί φιλοξένησαν την Κάντιθ στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της La Liga και στόχος τους ήταν μόνο η νίκη.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο 20λεπτο έδειξαν ευάλωτες στο λάθος. Από τη μία η Μπαρτσελόνα που ήθελε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να φτιάξει παιχνίδι. Από την άλλη η φοβισμένη Κάντιθ που όταν γινόταν κάτοχος της μπάλας ουσιαστικά δεν ήξερε τι να την κάνει. Η πρώτη καλή φάση ωστόσο ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Μαρτί έγινεν κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σκόραρε όμως ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ ως οφσάιντ.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ταχύτητα από το 25′ και μετά. Οι γηπεδούχοι με τους Φάτι και Λεβαντόφσκι απείλησαν την αντίπαλη άμυνα. Οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 43′ ο Σέρτζι Ρομπέρτο βρήκε δίχτυα από κοντά ολοκληρώνοντας επιτυχώς την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι. Στο 46′ ο Πολωνός πήρε το… όπλο του και με συρτό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Κάντιθ κάνοντας το 2-0. Σκορ ημιχρόνου στο Καμπ Νου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα θέλησε να παγώσει τον ρυθμό και να διαχειριστεί το ματς σπαταλώντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Μέχρι το 60′ οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην απειλούνται ουσιαστικά καθόλου και παράλληλα να κυνηγούν με ηρεμία ένα τρίτο γκολ. Η Κάντιθ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα και έφθασαν δύο φορές στη μείωση του σκορ όμως ο Τερ Στέγκεν και η τύχη δεν τους έκαναν το χατίρι.

Στο 79′ η ενέργεια του Ράμος χάρισε μια εκπληκτική απόκρουση του Τερ Στέγκεν με τη μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι. Στο 86′ ήταν η σειρά του Λοθάνο με κεφαλιά να σημαδέψει το δοκάρι του Γερμανού τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα. Τελικά οι Καταλανοί κράτησαν το μηδέν και πανηγύρισαν άλλη μία νίκη που τους φέρνει ξανά στο +8 στη κορυφή της βαθμολογίας της La Liga από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ