Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζιντσένκο έβαλε το πιο ωραίο «γκολ» της ζωής του! (vid)
Άρσεναλ

Ο Ζιντσένκο έβαλε το πιο ωραίο «γκολ» της ζωής του! (vid)

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο θα θυμάται για πολύ καιρό το εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

20.02.2023 | 19:16

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο το καλοκαίρι που πέρασε άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι για χάρη της Άρσεναλ: και αυτό ήταν κάτι που ήθελε εδώ και χρόνια. Μιας και από μικρός ήταν οπαδός των Λονδρέζων, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο Ουκρανός γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει να είσαι νεαρός σε ηλικία και να παίρνεις τη φανέλα ενός παίκτη της αγαπημένης σου ομάδας.

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο θα θυμάται για πολύ καιρό το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Άστον Βίλα. Μιας και στο «Βίλα Παρκ» σημείωσε το πρώτο του γκολ με το κανόνι στο στήθος. Και όχι μόνο αυτό. Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν μία από τις καλύτερες της φετινής σεζόν με το θέαμα και τις ανατροπές να είναι μέχρι και το τελευταίο λεπτό με τους φιλοξενούμενους στο τέλος να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-2.

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα εκείνος έτρεξε στην εξέδρα και χάρισε τη φανέλα του σε έναν πιτσιρικά που την ήθελε σαν τρελός! Μάλιστα, εκείνος χάρηκε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα με τον πατέρα του να γίνεται διπλά χαρούμενος!

Ιδού το απίθανο βίντεο με το πιο ωραίο «γκολ» του Ζιντσένκο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version