ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ – Τρομακτική κι ανελέητη η «βασίλισσα» μέσα στο «Άνφιλντ»! (vid)

Απίστευτη η έκταση της νίκης για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ! Το τελικό 2-5 κάνει τη ρεβάνς μια τυπική υπόθεση των Ισπανών.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ – Τρομακτική κι ανελέητη η «βασίλισσα» μέσα στο «Άνφιλντ»! (vid)

Εκεί που λέγαμε για μια Λίβερπουλ από τα παλιά στο πρώτο τέταρτο, μιλάμε για μια Λίβερπουλ από τα… καινούργια. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει φέτος. Σε μια άσχημη εν γένει χρονιά, οι «κόκκινοι» πίστευαν πως μπορούν να βρουν τον εαυτό τους στο Champions League. Μάταια, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο «Άνφιλντ» και διέλυσε την αντίπαλό της. Έφυγε με σπουδαία από όλες τις απόψεις νίκη με 5-2 και ουσιαστικά έκλεισε εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μια ασόβαρη Λίβερπουλ, ενδεικτικό της κακής σεζόν που διανύει. Μια άμυνα αλλού γι’ αλλού που έδωσε δικαιώματα για… καζούρα! Η Λίβερπουλ κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια το δώρο που της δόθηκε στα πρώτα λεπτά. Οι Άγγλοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι προηγούμενοι στο σκορ με 2-0 από τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Αρχικά με εξαίρετο τακουνάκι ο Νούνιες άνοιξε το σκορ και μέσα σε αποθέωση ο Τιμπό Κουρτουά αποφάσισε να δωρίσει το δεύτερο γκολ στη Λίβερπουλ. Ολέθριο λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ για να σκοράρει από κοντά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΟΥΑ Γκολ! Ο Mohamed Salah (Λίβερπουλ) άρπαξε την διεκδικήσιμη μπάλα μετά από ένα τεράστιο λάθος του Thibaut Courtois και βρίσκει δίχτυα μέσα από την περιοχή. 2:0.

Η Ρεάλ έκανε πλάκα στη Λίβερπουλ…

Σχετικά σύντομα η Ρεάλ βρήκε απάντηση με πανέμορφο πλασέ του Βινίσιους στο 21ο λεπτό. Δεν άφησε τη Λίβερπουλ να επενδύσει κι άλλο μετά το 2-0 και της έκοψε τον βήχα. Όμως, οι «κόκκινοι» του Μερσεϊσάιντ έκαναν κι εκείνοι το δικό τους δώρο στους Μαδριλένους. Ο Άλισον ζήλεψε τον Κουρτουά και με δικό του τραγικό λάθος έχρισε σκόρερ για δεύτερη φορά τον Βινίσιους. Κάπως έτσι ήρθε η κατήφεια στο «Άνφιλντ»…

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ο πλήρης διασυρμός της Λίβερπουλ. Ένα πάρτι από πλευράς «μερέγχες» κόντρα σε μια ομάδα που φέτος δεν είναι και στα καλύτερά της. Φυσικά, οι δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της έδωσαν έναν αέρα ελπίδας, αλλά σήμερα όλα έσβησαν…

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο «εφιάλτη» για τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του Αντσελότι πριν κλείσει το ημίχρονο είχε ισοφαρίσει με δύο γκολ του Βινίσιους, έφερε «τούμπα» τον αγώνα στο 47΄ με την κεφαλιά του Μιλιτάο, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τον Καρίμ Μπενζεμά (55′, 67′), με τα οποία «σφραγίστηκε» ο θρίαμβος των Μαδριλένων στο «Ανφιλντ».

Η Ρεάλ έκανε το 6/7 απέναντι στη Λίβερπουλ (παρέμεινε αήττητη 6-1-0) στις τελευταίες μεταξύ τους ευρωπαϊκές μάχες. Και ετοιμάζεται για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 15 Μάρτη. Μια αναμέτρηση που είναι πια διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ