ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Πόρτο, άκου… Μην τα βάζεις με την Ίντερ και τον Λουκάκου! (vids)

Η Ίντερ επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο με σκορ 1-0, χάρη στο δεύτερο γκολ της σεζόν, που σημείωσε ο Ρομέλου Λουκάκου!

Πόρτο, άκου… Μην τα βάζεις με την Ίντερ και τον Λουκάκου! (vids)

Η Ίντερ ήταν ανώτερη. Όμως, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει τρόπο και να διασπάσει την άμυνα της Πόρτο. Μέχρι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Τσουζέπε Μεάτσα» ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ σημείωσε το δεύτερο γκολ του για φέτος, αλλά, αυτό ήταν αρκετό, ώστε οι Μιλανέζοι να επικρατήσουν εντός έδρας με σκορ 1-0 των Πορτογάλων.

Τόσο ο Αντρέ Ονάνα, όσο και ο Ντιόγκο Κόστα έκλεψαν την παράσταση με τις απίθανες επεμβάσεις τους, δείχνοντας ότι και στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Ντραγκάο» οι επιθετικοί θα έχουν δύσκολο έργο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πραγματικά πέρασαν και δεν… ακούμπησαν. Τόσο η Ίντερ, όσο και η Πόρτο είχαν στο μυαλό τους πιο πολύ πως δεν θα δεχτούν γκολ και πως θα καταστρέψουν, παρά πως θα βγουν μπροστά και θα δημιουργήσουν. Αυτό ξεκίνησε να αλλάζει βέβαια από το 30′ και έπειτα όταν δειλά- δειλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν τις πρώτες του επισκέψεις στην εστία του Ονάνα.

Μία από αυτές που ήταν άξια αναφοράς ήταν στο 32′ όταν ο Καμερουνέζος κίπερ, όντας στο έδαφος μετά από δική του επέμβαση, είδε την κεφαλιά του Γκρούιτς να φεύγει άουτ. Η ένταση και τα νεύρα δεν έλειψαν από την αναμέτρηση. Τόσο μεταξύ των δύο ομάδων, όσο και μεταξύ συμπαικτών με τους Ονάνα και Τζέκο να έχουν λεκτικό επεισόδιο και τον Τσαλχάνογλου να μπαίνει στη μέση σε ρόλο… πυροσβέστη.

Ωστόσο, η πιο μεγάλη στιγμή του πρώτου 45λεπτου ανήκε στην Ίντερ όταν η κεφαλιά του Ντι Μάρκο σταμάτησε στο χέρι του Ντιόγκο Κόστα από πολύ κοντά και εντυπωσιακά!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ μπήκε πιο κεφάτη και ορεξάτη. Μάλιστα, έφτασε μία ανάσα από το 1-0 όταν στο 52′ ο Μπαρέλα έπιασε διαγώνιο σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να φεύγει για λίγα εκατοστά έξω από τα δίχτυα του Πορτογάλου κίπερ. Η απάντηση της Πόρτο δεν άργησε να έρθει με τον Ονάνα να πραγματοποιεί τριπλή απόκρουση στο 58′. Εκείνη τη στιγμή έμελλε να αλλάξουν και οι ισορροπίες, αλλά και το παιχνίδι γενικότερα.

Ο Ιντζάγκι έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Τζέκο και στη θέση του έβαλε τον Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ φέτος είναι σκιά του εαυτού του, μιας και για την ώρα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, έμελλε να τα ντουμπλάρει στο 86′ όταν ξέφυγε από τον Μαρκάνο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και βρήκε στο δοκάρι. Στο ριμπάουντ ήταν εκεί που έπρεπε, νικώντας εν τέλει από κοντά τον Κόστα, κάνοντας το 1-0 που έμελλε να μείνει ως και το τέλος.

Στο 78΄πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οτάβιο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του που εν μέρει πλήρωσε αυτή την απώλεια, όπως έδειξε και η συνέχεια.






















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ