ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 24/2)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 24/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΪΝΤΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (21:30): Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Λεβερκούζεν σημείωσε η Μάιντς, σε ένα παιχνίδι που της πήγαν σχεδόν όλα πρίμα. Πριν το πρώτο γκολ, η αντίπαλός της είχε χαμένο πέναλτι, ενώ προηγήθηκε για δεύτερη φορά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και βρήκε και τρίτο γκολ με πέναλτι στο 82’. Πολύτιμη νίκη, η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ και κάπως έτσι απομακρύνθηκε αρκετά από την τελευταία τριάδα. Το είχα γράψει και σε προηγούμενη ανάλυση, δεν θεωρώ ότι θα μπλέξει, έχει σχετικά καλή ομάδα για να μείνει τόσο χαμηλά στο τέλος. Επιπλέον, έχει «χτίσει» μία παράδοση κατά την οποία δεν χάνει εντός έδρας από τον Φεβρουάριο του 2019, σε ματς που γίνεται Παρασκευή βράδυ! Συνολικά μετράει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες! Εκτός για το Μάιντς – Γκλάντμπαχ Στοίχημα είναι ο τραυματίας Μπούρκαρντ (επιθετικός).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΪΝΤΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (21:30): Η Γκλάντμπαχ «έβαλε φωτιά» στην κορυφή της Bundesliga, μιας και κερδίζοντας 3-2 την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, πλέον υπάρχει ισοβαθμία τριών στην πρώτη θέση! Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 8’ με την αποβολή του Ουπαμεκανό και έφτασε σε μία σημαντική επιτυχία. Την χρειαζόταν πολύ μετά το 4-1 από τη Χέρτα. Για την ακρίβεια, μας επιβεβαιώνει στο ότι είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους, δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Όση ποιότητα και να έχει μπροστά, άλλο τόσο έχει να λύσει σοβαρά ζητήματα που αφορούν την αμυντική της λειτουργία. Επιπλέον, ένα άλλο ζήτημα έχει να κάνει με την παρουσία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν γίνεται για ομάδα που παλεύει για ευρωπαϊκό εισιτήριο να έχει 1 διπλό σε 10 αναμετρήσεις! Πλήγμα με τον χαφ Βάιγκλ, θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες. Εκτός και οι Γιάντσκε (στόπερ), Ολσόφσκι (τερματοφύλακας), αμφίβολος δίνεται ο Ενγκουμού (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00): Η Φούλαμ κάνει φανταστική χρονιά φέτος. Ξεκίνησε και φέτος με στόχο να σωθεί και το έχει πετύχει 14 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Τόσο καλή χρονιά κάνει που αυτήν την στιγμή είναι σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει μία τέτοια υπέρβαση, αλλά όπως και να ‘χει είναι σούπερ επιτυχημένη η σεζόν της. Όσο καλή είναι φέτος η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, τόση τύχη, μαζεμένη, την είχε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπράιτον. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Συνολικά δέχτηκε μεγάλη πίεση, η Μπράιτον είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο ακυρωθέντα γκολ και εν τέλει η Φούλαμ πήρε τη νίκη με το τέρμα του Σόλομον στο 88’. Ήταν η δεύτερη σερί μετά το 2-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πλήγμα θα αποτελεί ενδεχόμενη απουσία του Μίτροβιτς, ο Σέρβος φορ είναι ο πρώτος σκόρερ με 11 γκολ σε 19 συμμετοχές. Δεν είναι στο 100% και οι πιθανότητες να προλάβει δεν είναι πολλές. Σίγουρα εκτός για το Φούλαμ – Γουλβς Στοίχημα ο Κάρνεϊ (χαφ) και Κεμπανό (εξτρέμ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00): Η Γουλβς έκανε ένα μικρό πισωγύρισμα με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπόρνμουθ την προηγούμενη αγωνιστική. Καλύτερη ήταν,
είχε καλύτερες και περισσότερες καλές στιγμές, αλλά «πληγώθηκε» από μία φάση που «έφαγε» στο 49’ με τον Ταβερνιέ. Και ήταν μεγάλη η ευκαιρία που έχασε, μιας και θα άφηνε ακόμη πιο πίσω μία ομάδα που για την ώρα έχουν τον ίδιο στόχο και ταυτόχρονα θα έκανε άλλο ένα βήμα. Το έχω ξαναγράψει, δεν θα έχει θέμα να σωθεί, έχει καλή ομάδα και με τον Λοπετέγι έχει ανέβει και έχει βελτιωθεί. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Σαουθάμπτον (2-1) και Λίβερπουλ (3-0). Έρχονται ζόρια, πάντως, μιας και ακολουθούν διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια με Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νιούκαστλ. Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Λεμινά, έτοιμος και ο χαφ Τραορέ, παραμένουν εκτός οι φορ Χουάνγκ, Κάλαϊτζιτς και ο εξτρέμ Τσικίνιο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ