ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Τρομάζει τη Γαλλία του Μέσι και του Μπαπέ η χημεία! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε εύκολα από την έδρα της Μαρσέιγ, επικρατώντας 3-0 με τους Μέσι- Μπαπέ να φτιάχνουν και να εκτελούν όλα τα γκολ.

Τρομάζει τη Γαλλία του Μέσι και του Μπαπέ η χημεία! (vid)

Ο ένας (Λιονέλ Μέσι) κόβει και ο άλλος (Κιλιάν Μπαπέ) ράβει. Ωστόσο, όσο εύκολο είναι να συμβεί αυτό, άλλο τόσο απλό για τους σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να αντιστραφούν οι μεταξύ τους ρόλοι. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0 στο «Βελοντρόμ», δείχνοντας επί της ουσίας ότι όταν τα δύο μεγάλα τους ονόματα έχουν κέφια τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει!

Ιστορικό βράδυ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος με το τέρμα που σημείωσε για το 2-0 έφτασε τα 700 στην καριέρα του!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς της Μαρσέιγ οι φίλοι του συλλόγου από τη Μασσαλία δημιούργησαν απίθανη ατμόσφαιρα. Αυτό όσο να’ ναι δεν βοήθησε και πολύ τους φιλοξενούμενους, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο. Οι παίκτες του Γκαλτιέ έχασαν στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά αρκετές μονομαχίες και πολλές φορές την μπάλα από τα πόδια τους.

Ωστόσο, αυτό ξεκίνησε να αλλάζει από το 20′ και έπειτα. Το τέρμα του Μπαπέ στο 25′ επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές με τον Μέσι να του δίνει την ασίστ, ώστε εκείνος να κάνει το 1-0 σε αυτό το σημείο. Ξαφνικά το «Βελοντρόμ» πάγωσε. Το ίδιο και άμυνα των γηπεδούχων στο 29′. Τότε ήταν η σειρά του Γάλλου επιθετικού να…ανταποδώσει την τελική πάσα και με ωραία ενέργεια από τα πλάγια έδωσε έτοιμο γκολ στον Αργεντινό, ο οποίος με αυτό τον τρόπο έφτασε τα 700 τέρματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Αν μη τι άλλο μία ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Μέσι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί. Είχαν κέφια και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μέσι έφτιαξε ακόμη ένα γκολ με απίθανη μπαλιά- λόμπα με τον Μπαπέ να εκτελεί από κοντά! Έτσι, έγινε το 3-0 για τους Παριζιάνους που αν δεν έκοβαν ταχύτητα από ένα σημείο και έπειτα θα μπορούσαν να σημειώσουν ακόμη περισσότερα τέρματα στη Μασσαλία, μιας και η άμυνα των γηπεδούχων βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση.

Έτσι, το 3-0 έμεινε ως το τέλος με την Παρί να παίρνει ένα σημαντικό «διπλό» από πολλές και διαφορετικές σκοπιές και τη Μαρσέιγ να καταλαβαίνει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ακόμα έχει πολύ… δρόμο για να φτάσει ή έστω να κοντράρει τους Παριζιάνους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ