Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H μπερδεμένη Τσέλσι προσφέρει στον Γκουαρντιόλα την τέλεια ευκαιρία!
Μάντσεστερ Σίτι

H μπερδεμένη Τσέλσι προσφέρει στον Γκουαρντιόλα την τέλεια ευκαιρία!

Στη Τσέλσι των Καντέ και Φερνάντες ο Κόβασιτς μοιάζει να χάνει την επαφή με την ενδεκάδα.

01.03.2023 | 12:00

Η Τσέλσι άλλαξε μέσα σε μισό χρόνο! Η διοίκηση Μπόελι πήρε τη σκυτάλη από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και επιδιώκει αναδόμηση. Το απόγειο αυτής πραγματοποιήθηκε στον Γενάρη με την Τσέλσι να ρίχνει στην αγορά περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ αποκτώντας ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Ο Γκράχαμ Πότερ αυτή τη στιγμή έχει να διαχειριστεί ένα πολυάριθμο ρόστερ με παλιούς και νέους. Νεαρούς και έμπειρους. Με πολυθεσίτες αλλά και σταθερές αξίες.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Είναι σαφές πως δεν μπορούν πλέον να χωρέσουν όλοι στην ενδεκάδα. Ούτε στα βασικά πλάνα του προπονητή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που μέχρι πριν λίγο καιρό λογίζονταν ως βασικοί πλέον γνωρίζουν και οι ίδιοι πως το μέλλον τους κρίνεται αβέβαιο. Τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Ματέο Κόβασιτς. Ο διεθνής Κροάτης ήταν βασικός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματός.

Διάβασε επίσης: Γιουνάιτεντ: Βρήκε τον φορ που θα κάνει τη διαφορά και του χρόνου… φωνάζει για πρωτάθλημα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει σαν τρελός τον Κόβασιτς

Ο 28χρονος όμως πλέον ξέρει πως η παρουσία του Έντζο Φερνάντες και η επιστροφή του Ν’ Γκολό Καντέ τον βάζει σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό του προπονητή του. Το ρεπορτάζ της Telegraph μάλιστα αναφέρει πως οι Λονδρέζοι το καλοκαίρι δεν θα έλεγαν όχι ακόμη και στην πρόωρη αποχώρηση του παίκτη. Εκεί μάλιστα εμφανίζεται και η ομάδα που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μια από τις ομάδες που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τον έμπειρο Κροάτη χαφ. Το ρεπορτάζ του βρετανικού ΜΜΕ αναφέρει πως ο προπονητής των «Πολιτών» θέλει να επενδύσει στον Κόβασιτς. Πιστεύει στο ταλέντο του και στην εμπειρία του και θεωρεί πως μπορεί κάλλιστα να έχει θέσει στο ρόστερ του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το θέμα όμως είναι αν η Τσέλσι θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη της σε έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές της…

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version