ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα… ξάπλωσε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη απλά με μία φάση! (vids)

H Μπαρτσελόνα, χωρίς να κάνει πολλές φάσεις, κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο.

Η Μπαρτσελόνα… ξάπλωσε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη απλά με μία φάση! (vids)

Η Μπαρτσελόνα ήταν άκρως αποτελεσματική και κυνική στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση όσον αφορά την ανασταλτική τους λειτουργία, αφού δέχτηκαν ελάχιστες φάσεις από τη «βασίλισσα». Βέβαια και εκείνοι δεν έκαναν δύσκολη τη ζωή του Τιμπό Κουρτουά, αφού στην πρώτη τους επίθεση έκαναν το 1-0 με καραμπόλα!

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στον τελικό του Copa del Rey με τη ρεβάνς να γίνεται στο «Καμπ Νου» στις 5 Απριλίου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αλήθεια είναι ότι ο ρυθμός της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά ήταν αργός και σχεδόν ανιαρός. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρώτη ευκαιρία, όπου κατέληξε σε γκολ. Όμως, δεν μέτρησε ποτέ. Στο 12′ ο Βινίσιους με ωραία σέντρα έξω από την περιοχή βρήκε τον Μπενζεμά. Ωστόσο, εκείνος, ενώ τα έκανε όλα σωστά και νίκησε τον Τερ Στέγκεν είδε το τέρμα του να μην μετράει ποτέ, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει. Και ήταν κάτι παραπάνω από εμφατική. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στις λιγοστές φορές που βγήκαν μπροστά όχι μόνο έγιναν απειλητικοί, αλλά, πέτυχαν και γκολ. Αυτό ξεκίνησε από τα πόδια του Φεράν Τόρες με τον Ισπανό να δίνει κάθετη μπαλιά στον Κεσιέ. Ο έμπειρος χαφ από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά. Ωστόσο, οι κόντρες τον ευνόησαν με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Μιλιτάο και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα όσο και αν πίεσε ή αν προσπάθησε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σπουδαία στιγμή. Το ίδιο ίσχυε και για τους Καταλανούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, όμως, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Τερ Στέγκεν, ο οποίος ήταν «παρών» τις ελάχιστές φορές που έπρεπε να επέμβει. Γι’ αυτό, όμως, οφείλεται ο Αραούχο. Ο Λατίνος στόπερ σε πολλές περιπτώσεις κατάφερε είτε με τα πόδια, είτε με το κεφάλι να σταματήσει τους Μαδριλένους με εμφατικό τρόπο.

Στο 58′ ο Βινίσιους επιχείρησε κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι για λίγο. Οι Καταλανοί έκαναν ανασταλτικά το τέλειο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Μαδριλένους που είδαν πολλούς από τους αστέρες τους να μην βρίσκονται σε τόσο καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα ελάχιστες ήταν οι καλές ευκαιρίες για ένα γκολ από τις δύο πλευρές. Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο 2-0 στο 72′ όταν ο Κεσιέ σούταρε περίπου από το πέναλτι και η μπάλα ενώ πήγαινε στα δίχτυα βρήκε στον Φατί και κατέληξε έξω! Η πιο μεγάλη ήταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 90′ όταν το σουτ του Ροντρίγκο στο ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Τερ Στέγκεν. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τέλος παρά την πίεση των γηπεδούχων με την Μπαρτσελόνα να κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στον τελικό του Copa del Rey.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ