ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/3).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (21:45): Η Αντβέρπ ψάχνει απεγνωσμένα την κατάκτηση ενός τίτλου τα τελευταία χρόνια και η διοργάνωση που προσφέρεται για κάτι τέτοιο είναι το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα είναι αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ, ενώ είναι στους «4» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και παίζει «τελικό» πριν τον τελικό απέναντι στην Ουνιόν. Θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, έχει άλλη… δύναμη στην έδρα της και θα παίξει με βασικούς. Είναι ένα ματς πρόκληση για να φτάσει στον τελικό με τη Μαλίν και να είναι το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στις κούπες. Έχει περάσει στον προηγούμενο γύρο την Γκενκ με περίπατο (0-3), ενώ στους «16» «πέταξε» εκτός και τη Σταντάρ Λιέγης στην έδρα της με το εμφατικό 4-0. Θέλει ανάλογες εμφανίσεις απέναντι στην Ουνιόν. Έρχεται από ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στη Λέουβεν με 1-1, στα τελευταία δύο ματς έχει ηττηθεί από την Ουνιόν απλά εκτός έδρας.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (21:45): Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ από τη δική της πλευρά εκεί που κατάφερε να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει ακόμη και στους 7 βαθμούς την Γκενκ, έκανε δύο πολύ κακά ματς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και έχασε από Σταντάρ Λιέγης και Βέστερλο με το ίδιο εντυπωσιακό σκορ (4-2). Είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, αφού πέρα από το Κύπελλο, που θέλει να μην χάσει για να προκριθεί στην έδρα της Αντβέρπ, είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα και στους «16» του Europa League όπου θα κοντραριστεί με την Ουνιόν Βερολίνου. Η Ουνιόν δεν είναι σε καλό φεγγάρι, παρόλα αυτά θα τα παίξει όλα για όλα, ενώ έχει το προβάδισμα. Δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες, θα παίξει με βασικούς, αφού κι εκείνη θέλει πρόκριση. Τόσο εκείνη όσο και η Αντβέρπ αν περάσουν στον τελικό κόντρα στη Μαλίν είναι τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Τελευταία φορά που έπαιξε σε αυτό το γήπεδο για το πρωτάθλημα η Ουνιόν είχε ηττηθεί με 4-2.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Έμεινε από ενέργεια λόγω της εκπληκτικής εικόνας της απέναντι στη Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα; Πιθανόν. Όπως και να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει το ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο στο ντέρμπι στο «Μπερναμπέου», παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 78′, με τον Άλβαρο Ροντρίγκεθ να τη γλιτώνει από την ήττα γράφοντας το τελικό 1-1 Παραμένει μακριά από την Μπαρτσελόνα, στο -7, μια Μπαρτσελόνα που την αντιμετωπίζει στα ημιτελικά Κυπέλλου. Με το clasico να τραβάει όλα τα βλέμματα. Παραμένουν εκτός για τον Αντσελότι ο Μεντί και ο Αλάμπα, επιστρέφει ο Ροντρίγκο που αναμένεται να βρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Έπαιζε με τη φωτιά εδώ και καιρό. Κέρδιζε στο όριο, κέρδιζε με δυσκολία, αλλά έβρισκε τον τρόπο να αυξάνει τη διαφορά στη La Liga από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας έως το συν οχτώ. Αλλά έδειχνε πως δεν… πατάει καλά. Ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γιουνάιτεντ στο Europa League και ήρθε και ήττα – σοκ από την Αλμερία στο πρωτάθλημα. Έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, είχε πολύ ματς για να το γυρίσει, ήταν φτωχή σε δημιουργία και ηττήθηκε. Για καλή της τύχη δεν κέρδισε η Ρεάλ, με τη διαφορά να μειώνεται απλά στους 7 μετά το 1-1 της βασίλισσας με την Ατλέτικο. Το μεγάλο πρόβλγμα για τον Τσάβι ακούει στο όνομα Λεβαντόφσκι, καθώς ο Πολωνός φορ τραυματίστηκε και δε θα αγωνιστεί στο Μπερναμπέου. Εκτός επίσης οι Ντεμπελέ και Πέδρι, επιστρέφει ο Άνσου Φάτι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ