ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ είναι πολύ σκληρή για να χαρίσει αυτό το πρωτάθλημα! (vid)

Το γκολ του Ρέις Νέλσον στο 98' έδωσε την εντός έδρας νίκη στην Άρσεναλ με σκορ 3-2 κόντρα στην Μπόρνμουθ που ήταν μπροστά με 2-0.

Η Άρσεναλ είναι πολύ σκληρή για να χαρίσει αυτό το πρωτάθλημα! (vid)

Η Άρσεναλ ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Έβλεπε τη διαφορά -αλλά και τον τίτλο κατ’ ουσιάν- με τη Μάντσεστερ Σίτι, που είχε κάνει ήδη το καθήκον της με τη Νιούκαστλ, να μειώνεται. Η Μπόρνμουθ ήταν μπροστά με 2-0 στο 57′.

Κι όμως… Οι Λονδρέζοι που κάποτε λύγιζαν μόνο και μόνο στην ιδέα πλέον δείχνουν όχι μόνο ότι έχουν ποιότητα για να γυρνάνε αυτά τα ματς. Αλλά και όλα τα απαραίτητες ψυχικές αντοχές! Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν τα παράτησαν στιγμή. Και δικαιώθηκαν στο 98′ με τον Ρέις Νέλσον στην τελευταία φάση του αγώνα με ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ να κάνει το 3-2 και να δίνει στους «κανονιέρηδες» μία τεράστια νίκη.

Η Άρσεναλ επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ σκληρή για να χαρίσει αυτό το πρωτάθλημα. Κάτι που φάνηκε και με τις νίκες κόντρα στις Γιουνάιτεντ, Άστον Βίλα αλλά και Μπόρνμουθ που ήρθαν στο τέλος!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Πριν καν προλάβουν να κάτσουν αναπαυτικά στις θέσεις τους οι φίλοι της Άρσεναλ είδαν την Μπόρνμουθ να κάνει το 1-0 μόλις στο ένατο δευτερόλεπτο. Το δεύτερο γρηγορότερο στην ιστορία της Premier League για τους λάτρεις της στατιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη σέντρα, ο Οταρά βγήκε μπροστά, έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε λίγο στον Σολάνκε, οι αμυντικοί της Άρσεναλ έχασαν τη φάση και ο Μπίλινγκ από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα υπήρχε ένας επιθετικός μονόλογος των Λονδρέζων. Οι παίκτες του Αρτέτα ναι μεν είχαν την μπάλα, έλεγχαν τον ρυθμό, άλλαζαν πολλές πάσες, όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να κάνουν τελική ευκαιρία. Η μοναδική που είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι «κανονιέρηδες» ήταν ένα σουτ του Όντεγκαρντ στο 5′ που μπλόκαρε ο Νέτο. Αντιθέτως, αυτοί που παραλίγο να «παγώσουν» για τα καλά το «Έμιρεϊτς» ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 20′ με τον Οταρά από κοντά να βλέπει τον Ράμσντεϊλ να τον νικάει σε τετ-α-τετ.

Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Και αυτή ήταν για ένα μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Τα προβλήματα για την Άρσεναλ έγιναν ακόμα μεγαλύτερα στο 57′ όταν ο Σένεσι με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Έτσι, η Μπόρνμουθ με τις 50 πάσες μέχρι εκείνη την ώρα ήταν με δύο γκολ μπροστά, βάζοντας δύσκολα στους Λονδρέζους.

Όμως, η Άρσεναλ έδειξε ότι εκτός από ποιότητα στο παιχνίδι της έχει και τα απαραίτητα ψυχολογικά αποθέματα. Η αντεπίθεση των Λονδρέζων ξεκίνησε στο 62′ με τον Πάρτει, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε για πρώτη φορά τον Νέτο, κάνοντας το 1-2. Αλλά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους που πίεζαν όσο το δυνατόν μπορούσαν εκείνη την ώρα ήρθε από τη κεφαλιά του Μπέν Γουάιτ στο 70′ με την μπάλα να περνάει ίσα- ίσα την τελική γραμμή.

Η Άρσεναλ από εκείνη την ώρα και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεσή της. Ο διαιτητής έδωσε έξι λεπτά καθυστερήσεις. Αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις, οπότε το παιχνίδι τράβηξε ακόμη περισσότερο. Αυτό χρειάζονταν οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να… ξαπλώσουν την μαχητική Μπόρνμουθ με απίθανο γκολ από σουτ του Νέλσον στο 98′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ