Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χαμός για χάρη του Γκρίλις – Ο Χάαλαντ πιάστηκε στα χέρια με όλη την… Νιούκαστλ (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Χαμός για χάρη του Γκρίλις – Ο Χάαλαντ πιάστηκε στα χέρια με όλη την… Νιούκαστλ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν έξαλλος με τους παίκτες της Νιούκαστλ και... υπερασπίστηκε τον Τζακ Γκρίλιας!

04.03.2023 | 16:59

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε εύκολα την νίκη με 2-0 επί της Νιούκαστλ και πλησίασε ξανά την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “πολίτες” έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησαν περιθώριο στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων…

Μάλιστα, οι παίκτες της Νιούκαστλ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι και το έδειξαν με τα σκληρά μαρκαρίσματα που έκαναν. Μάλιστα, ο Τζακ Γκρίλις ήταν ο “αγαπημένος” των φιλοξενούμενων και δέχθηκε αρκετά τάκλιν!

Μάλιστα, o Burn πήγε να “διαλύσει” τον Άγγλο σταρ με ένα μαρκάρισμα του, με τον Γκρίλις να βρίσκεται στο έδαφος και να σφαδάζει από το πόνο!

Όπως θα δείτε αμέσως οι παίκτες της Σίτι κατευθύνθηκαν προς το μέρος του ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ και του ζητούσαν τα ρέστα:

Μάλιστα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ το πήρε προσωπικά και έκανε “επίθεση” στον άσο των φιλοξενούμενων και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Όπως θα δείτε ο ένας τραβούσε την φανέλα του άλλου, όμως οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν ανάμεσα τους και έληξε η κατάσταση.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version