ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με ιστορική «επτάρα» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε την εμφάνιση της... χρονιάς στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ισοπέδωσε με σκορ 7-0!

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με ιστορική «επτάρα» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Μοναδικό βράδυ για τη Λίβερπουλ! Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν με σκορ 7-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας πολλές απαντήσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που πριν από μερικές ημέρες πανηγύριζε την κατάκτηση του League Cup.

Μαγική εμφάνιση από τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος αναδείχτηκε, δικαίως, MVP του αγώνα, αφού κατέγραψε δύο γκολ και έδωσε ακόμη δύο ασίστ.

TO ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο στο μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ» είχε καλό ρυθμό, αρκετές εντάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά λάθη. Ωστόσο, δεν είχε «καθαρές» φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, μιας και οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων την κατάλληλη στιγμή έπαιρναν λάθος αποφάσεις.

Ένας από εκείνους που ξεχώριζε ήταν ο Ρόμπερτσον, ο οποίος στις πιο πολλές μονομαχίες βγήκε νικητής. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν εκείνος που με απίθανη κάθετη πάσα βρήκε τον Χάπκο. Ο Ολλανδός επιθετικός με έξυπνη κίνηση και ανάλογο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 43′, κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο για τη Λίβερπουλ δεν ήταν απλά καλό. Ήταν μοναδικό. Ό,τι και αν πούμε ή ό,τι και αν γράψουμε θα είναι απλά λίγο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά και έτσι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Νούνιες στο 47′. Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν πρόλαβαν να κάτσουν στις θέσεις τους όταν ο Χάπκο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κούρσα του Σαλάχ και με εξαιρετικό τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία όρεξη και πρόθεση να ρίξουν ρυθμό. Αντιθέτως, τους έβγαιναν όλα και ήθελα να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Έτσι, ο Σαλάχ στο 66′ «έγραψε» το 4-0 με τον Νούνιες στο 75′ να δίνει ιστορική επέκταση στη νίκη της Λίβερπουλ κάνοντας το 5-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ δεν σήκωσαν στιγμή το πόδι τους από το «γκάζι» με τον Σαλάχ να σημειώνει ακόμη ένα τέρμα στο «Άνφιλντ» με ωραίο σουτ για το 6-0.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από Φιρμίνο στο 88′ με τον Βραζιλιάνο να δίνει τη χαριστική βολή στους «κόκκινους διαβόλους» που έχασαν με σκορ 7-0! Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο κόσμος με τους παίκτες του Κλοπ έγιναν μία… αγκαλιά με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με κατεβασμένα κεφάλια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ