ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπάγερν über alles και Παρί δεν σταματάς να κλαις! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη από την Παρί Σεν Ζερμέν και επικράτησε εντός έδρας των Γάλλων με σκορ 2-0 με σκόρερ Μότινγκ- Γκνάμπρι.

Μπάγερν über alles και Παρί δεν σταματάς να κλαις! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει την εικόνα της… ανίκητης ομάδας που είχε πριν από μερικά χρόνια. Κι όμως… Το σύνολο του Γιούλιαν Νάιγκλεσμαν έδωσε τα ρέστα του και κατάφερε να αποκλείσει από τους «16» του Champions League την Παρί Σεν Ζερμέν με τους Γερμανούς να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 2-0 και συνολικό 3-0.

Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι την περισσότερη ώρα του αγώνα και απειλήθηκαν σε ελάχιστες στιγμές από τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να είναι εκτός τόπου και χρόνου σε αρκετές περιπτώσεις.

Λίγα πράγματα από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Μπαπέ. Μοιραίος ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του χάνει την μπάλα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έδιναν περισσότερη έμφαση στο πως δεν θα δεχτούν γκολ, παρά στο πως θα σημειώσουν κάποιο. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που βόλευε περισσότερο την Μπάγερν Μονάχου, παρά την Παρί Σεν Ζερμέν με τα δύο μεγάλα της αστέρια τους Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι να δείχνουν σε ελάχιστες περιπτώσεις ότι μπορούν να απειλήσουν την εστία του Ζόμερ.

Οι γηπεδούχοι με όπλο τη δύναμη και τις καλές τοποθετήσεις, αλλά και το υψηλό pressing κατάφεραν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Γάλλων που δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Αποτέλεσμα; Πολλά λάθη και κακός ρυθμός. Ο Μέσι έφτανε μέχρι το κέντρο, ώστε να πάρει την μπάλα αλλά τις περισσότερες φορές είχε τουλάχιστον έναν με δύο παίκτες πάνω του. Παρόλα αυτά στο 25′ η Παρί έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μέντες από τα αριστερά έκανε μία ωραία κούρσα, πάσαρε στον Μέσι, αλλά τον πρόλαβαν ο Ντε Λιχτ και Ζόμερ, όπου κράτησαν την εστία της Μπάγερν ανέπαφη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη στιγμή τους στο 38′ όταν εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της άμυνας της Μπάγερν, ο Βιτίνια πλάσαρε, αλλά ο Ντε Λιχτ σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Η απάντηση των Γερμανών ήρθε στο 32′ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Μουζιάλα με το το σουτ του νεαρού παίκτη να αποκρούει εντυπωσιακά ο Ντοναρούμα. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Η Παρί δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει τους δύο επιθετικούς της. Η Μπάγερν στο 52′ έκανε το 1-0 με τον Μίλερ, αλλά, ο Γερμανός ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε ποτέ. Αλλά η…ρεβάνς ήρθε για τους γηπεδούχους, όπου στο 61′ άνοιξαν το σκορ. Το υψηλό pressing οδήγησε τον Βεράτι σε λάθος, η μπάλα πήγε στον Γκορέτσκα και εκείνος την έδωσε στον Μοτίνγκ, όπου από κοντά νίκησε τον Ντοναρούμα.

Η Παρί έφτασε πολύ κοντά στο 1-1. Αλλά η κεφαλιά του Ράμος τη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ζόμερ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 75′ όταν η σόλο προσπάθεια του Σανέ δεν βρήκε τα δίχτυα του Ντοναρούμα και κατέληξε σε άουτ. Στα τελευταία λεπτά η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε ανέβει για τα καλά και τα κενά ήταν πολλά. Σε μία από τις αντεπιθέσεις της η Μπάγερν έκανε το 2-0 με τον Κανσέλο να κάνει την κούρσα από την άμυνά του και τον Γκνάμπρι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό πλασέ στο 89′.

Έτσι, το 2-0 έμεινε ως το τέλος με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει μία μεγάλη πρόκριση και την Παρί γι’ ακόμη μία σεζόν να… χαιρετάει από νωρίς!



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ