ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Ατσαλάκωτη» στο Λονδίνο η Μίλαν! (vid)

Η Μίλαν κράτησε το υπέρ της 1-0 του πρώτου ματς και με τη «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο, απέκλεισε την Τότεναμ.

«Ατσαλάκωτη» στο Λονδίνο η Μίλαν! (vid)

Τη βασική οικονομική αρχή εφάρμοσε η Μίλαν σήμερα στο «Tottenham Hotspur Stadium». Δηλαδή, πέτυχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με το μικρότερο κόστος. Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League παίρνοντας ισοπαλία στο Λονδίνο (0-0) απέναντι στην Τότεναμ. Η λονδρέζικη ομάδα πιστοποίησε ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της αυτή την περίοδο.

Η Μίλαν από την πλευρά της δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο φέτος στην Ιταλία, αλλά στην Ευρώπη είναι αλλιώς τα πράγματα. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, τη φετινή η ομάδα του Μιλάνου είναι πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη. Το βράδυ της Τετάρτης 8/3 οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να υπερασπιστούν το 1-0 του «Σαν Σίρο». Κλείνοντας με αυτό τον τρόπο θέση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πιο δυνατή η Μίλαν στο Λονδίνο

Η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε πάρα πολύ κοντά στο 0-1 στο 19ο λεπτό. Η κομπίνα σε φάουλ κατέληξε σε κλασική ευκαιρία με τον Μεσσίας να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Δεν το πίστευαν οι φίλοι της Μίλαν που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά ούτε ο Στέφανο Πιόλι από τον ιταλικό πάγκο.




Εξαιρετικό το δεύτερο ημίχρονο με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Μίλαν ήταν αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε, μη επιτρέποντας στους Λονδρέζους να βρεθούν για 3η φορά στην ιστορία τους στους προημιτελικούς του Champions League (2011, 2019 οι δύο προηγούμενες). Αντίθετα, οι «ροσονέρι» για πρώτη φορά μετά το 2012 και 7η συνολικά, θα βρεθούν ξανά στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού, φιλοδοξώντας να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν…

Οι Λονδρέζοι έπεσαν πάνω σε μια καλά διαβασμένη άμυνα και δεν μπόρεσαν να βρουν τον πολυπόθητο δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο μεταξύ, ενόσω η ομάδα του Κόντε ανέβαινε για να σκοράρει, άφησε χώρους στα μετόπισθεν. Τους οποίους εκμεταλλεύτηκε εν μέρει η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μιας και είχε ευκαιρίες, αλλά είτε η αστοχία είτε ο Φόρστερ, απέτρεψαν το γκολ. Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ είπε όχι στον Μπραχίμ Ντίας στο 50′.




Στο 77ο λεπτό η Τότεναμ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κριστιάν Ρομέρο ο οποίος έκανε πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Τεό Ερνάντες. Τα πράγματα δυσκόλεψαν περαιτέρω για τους γηπεδούχους έτσι. Στο 93′ παραλίγο να σκοράρει το 1-0 με κεφαλιά του Κέιν, καθώς ο Μενιάν απέκρουσε εντυπωσιακά! Η Μίλαν είχε και δοκάρι στην εξέλιξη της φάσης με τον Οριγκί. Ο Βέλγος απέτυχε να σκοράρει κόντρα στην Τότεναμ στο Champions League μετά από το 2-0 του τελικού του 2019…







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ