ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Αλεπού» η Τσέλσι κέρασε «τρίμπαλο» τη Λέστερ (vid)

Η Τσέλσι πήγε στο King Power Stadium για τη νίκη και την πήρε (3-1) επικρατώντας της Λέστερ σε ένα παιχνίδι με κορυφαίους για τους «μπλε» του Φερνάντες και Χάβερτζ.

«Αλεπού» η Τσέλσι κέρασε «τρίμπαλο» τη Λέστερ (vid)

Αυτή την Τσέλσι θέλει να μας παρουσιάσει ο Γκράχαμ Πότερ! Οι «μπλε» μετά την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στους «8» του Champions League σημείωσαν νίκη και στην Premier League. Ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λέστερ στο King Power Stadium επικρατώντας των «Αλεπούδων» με 3-1. Χάβερτζ, Τσίλγουελ και Κόβασιτς τα γκολ για τους Λονδρέζους. Ο Ντάκα το γκολ για τη Λέστερ.

Το ματς

Μετά τη νίκη – πρόκριση στο Λονδίνο επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League, η Τσέλσι επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ ήθελε να συνεχίσει νικηφόρα και κόντρα στη Λέστερ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Η αποστολή των «μπλε» δεν θα ήταν εύκολη. Η Λέστερ παραδοσιακά δυσκολεύει την Τσέλσι και το ίδιο ήθελε να πετύχει και σήμερα στο King Power Stadium.

Από το ξεκίνημα του αγώνα όλοι έβλεπαν πως η κόντρα των δύο ομάδων θα ήταν αμφίρροπη μέχρι το τέλος. Στο πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απενεργοποιήσουν τα όπλα του αντιπάλου τους. Στο 11′ ωστόσο η Τσέλσι ήταν αυτή που στη πρώτη της μεγάλη ευκαιρία βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ και να πληγώσει την άμυνα της Λέστερ. Η μπάλα έφθασε στον Τσίλγουελ έπειτα από σέντρα του Κουλιμπαλί. Ο Βρετανός χωρίς πολύ σκέψη έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0 κερδίζοντας τον Γουορντ πολύ δύσκολη θέση.

Η Λέστερ από το γκολ και μετά έδειξε να αντιδρά. Ανέβηκε στο γήπεδο και με συντονισμένες προσπάθειες έψαξε το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 39′ ο Ντάκα κατάφερε και κέρδισε την άμυνα της Τσέλσι και έφερε το ματς στα ίσια. Ένα αποτέλεσμα όμως το οποίο δεν κράτησε για πολύ καθώς η Τσέλσι βρήκε απάντηση πριν βγει το ημίχρονο. Στο 45+6 ο Έντσο Φερνάντες είδε την κίνηση του Χάβερτζ. Ο Αργεντινός βρήκε τον συμπαίκτη του με εκπληκτική πάσα και ο Αργεντινός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Σκορ ημιχρόνου στο King Power Stadium.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ανέβασε κι άλλο ρυθμό! Η Λέστερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τις «Αλεπούδες» να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Τσέλσι του Πότερ από την άλλη περίμενε την κατάλληλη στιγμή για την ιδανική αντεπίθεση, η οποία θα μπορούσε να… σκοτώσει το ματς. H φάση – κλειδί ήρθε στο 78′. Ο Χάβερτζ βγήκε στην κόντρα και σέντραρε στον Μούντρικ. Ο Ουκρανός με το κεφάλι πάσαρε στο πέναλτι στον Κόβασιτς και ο Κροάτης με όμορφο τελείωμα έγραψε το 3-1 υπέρ της Τσέλσι. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ