ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ίδρωσε, νίκησε και συνεχίζει τη μάχη η Σίτι (vid)

Στόχος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν η νίκη και μόνο η νίκη και την πέτυχε! Οι «Πολίτες» πήραν το τρίποντο (1-0) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και μείωσε στους δύο τη διαφορά από την πρώτη Άρσεναλ.

Ίδρωσε, νίκησε και συνεχίζει τη μάχη η Σίτι (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι μόχθησε πολύ αλλά πέτυχε τον σκοπό της! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε το πολυπόθητο γκολ από τον Χάαλαντ και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι όμως οι «Πολίτες» ήταν ανώτεροι.

Το ματς

Λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση με τη Λειψία για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι έπρεπε να περάσει από το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας. Οι «Αετοί» υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές Αγγλίας στο Λονδίνο στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Premier League με στόχο να τους κάνουν τη ζημιά και να τους κόψουν βαθμούς.

Η αποστολή τους εξαρχής ήταν πολύ δύσκολη μιας και απέναντί τους έβρισκαν μια ομάδα με ηγέτη τον ασταμάτητο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Έρλινγκ Χάαλαντ. Από την αρχή φάνηκε πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας τη κατοχή της μπάλας πίεζε ασφυκτικά την μεγάλη περιοχή της Πάλας και του Γκουαιτά. Χάαλαντ, Γκρίλις και Φόντεν ταλαιπώρησαν αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα όμως οι προσπάθειές τους δε βρήκαν τον στόχο. Το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά… πετάχτηκε από την ομάδα του Πεπ Γκουρντιόλα. 0-0.

Στην επανάληψη, οι «Πολίτες» ανέβασαν απόδοση. Όσο έμενε όμως το 0-0 η Κρίσταλ Πάλας είχε κάθε δικαίωμα να πιστεύει σε θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Πατρίκ Βιειρά κρατούσαν σε κάθε τους ευκαιρία την μπάλα ροκανίζοντας τον χρόνο όμως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν βέβαιο πως θα έβρισκε τις ευκαιρίες της για το γκολ. Στο 77′ ήρθε η φάση που εν πολλοίς σημάδεψε τον αγώνα. Ο Γκουντογκάν ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Ολίσε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Μια φάση που επιβεβαιώθηκε για την απόφασή της και από το VAR.

Ο Χάαλαντ ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έκανε το 1-0. Έχοντας το προβάδισμα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε χώρο στον αντίπαλο περιμένοντας την ιδανική αντεπίθεση που θα κλείδωσε την νίκη. Η Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει ξανά το παιχνίδι στην ισοπαλία όμως μάταια. Νίκη για τους «Πολίτες» με 1-0 και η μάχη στη κορυφή συνεχίζεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ