ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ρεάλ μπορεί να νικήσει τη Λίβερπουλ με ΚΑΘΕ τρόπο! (vids)

H Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0.

Η Ρεάλ μπορεί να νικήσει τη Λίβερπουλ με ΚΑΘΕ τρόπο! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει τον… αέρα της Λίβερπουλ. Τα τελευταία χρόνια οι Ισπανοί, όπου βρίσκουν τους Άγγλους τους… φιλοδωρούν είτε με πολλά γκολ, είτε με σημαντικές νίκες. Είτε αν είναι φάση ομίλων, είτε αν είναι νοκ- άουτ του Champions League, είτε τελικός. Και με κάθε τρόπο! Είτε είναι με πολλά γκολ, είτε με ένα και να «καίει».

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι είχαν αρκετές φάσεις για γκολ, στη ρεβάνς του 5-2, αλλά επιβλήθηκαν με 1-0 των «κόκκινων» και έτσι με συνολικό σκορ 6-2 πέρασαν άνετα στα προημιτελικά των «αστεριών».

Ακόμη ένα κακό παιχνίδι από το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ που, πέρα ότι δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, δεν είχε σχεδόν καμία μεγάλη στιγμή προς την εστία του Τιμπό Κουρτουά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Λίβερπουλ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που ήξεραν ότι για να έχουν ελπίδες έπρεπε να σημειώσουν ένα (ή και παραπάνω) γρήγορο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή τους ήρθε από τον Σαλάχ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος τοποθέτηση του Ρούντιγκερ, δεν τον νίκησε, η μπάλα πήγε στον Νούνιες με τον Λατίνο φορ να πλασάρει και τον Κουρτουά να διώχνει.

Αργά και σταθερά η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο βρήκε τα πατήματά της. Αλλά βγήκε και μπροστά. Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά τρεις φορές, ώστε να ανοίξει εκείνη το σκορ. Η πρώτη ήταν με τον Βινίσιους, όπου ο Μπέκερ έδιωξε εντυπωσιακά με το χέρι του εξ επαφής. Η δεύτερη με σουτ του Καμαβινγκά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βραζιλιάνου κίπερ με τον Μπέκερ να την έχει βρει όσο έπρεπε.

Η τρίτη ήρθε από τον Μόντριτς με το σουτ του Κροάτη μέσου λίγο έξω από την περιοχή να φεύγει για λίγο έξω! Οι φιλοξενούμενοι από το 35′ μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους πίεσαν αρκετά από τη μέση και μπροστά. Αλλά οι Μαδριλένοι ήξεραν πολύ καλά πως να κρατήσουν την μπάλα, αλλά και γενικότερα να την κυκλοφορήσουν. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο έληξε, παρά τις ευκαιρίες που γεννήθηκαν, 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με εκείνη του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Βαλβέρδε. Ωστόσο, στην πρώτη περίπτωση ο Ουρουγουανός μέσος δεν έκανε καλό πλασέ και έτσι δεν νίκησε στον Άλισον, ενώ στη δεύτερη περίπτωση στο 63′ ήταν μόνος του, πήρε κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο έξω. Στο 68′ ήταν η ώρα του Βινίσιους με τον Μπενζεμά να αλλάξουν ωραία την μπάλα. Παρόλα αυτά το πλασέ του Γάλλου επιθετικού δεν ήταν τόσο καλό και πέρασε έξω.

Όμως, ο Γάλλος επιθετικός πήρε εκδίκηση μερικά λεπτά αργότερα. Μετά από πάσα του Μπενζεμά η μπάλα πήγε στον Βινίσιους, μετά από μονομαχία του με τον Φαν Ντάικ, εκείνη κατέληξε στα πόδια του έμπειρου στράικερ, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 78′. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ άνετοι και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ. Οι Άγγλοι πίεσαν, ανέβηκαν αλλά δεν είχαν καμία μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης, με τον Κώστα Τσιμίκα να μπαίνει στο 91′, το VAR υπέδειξε πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να έχει διαφορετική γνώμη. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει ακόμη μία νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ και παράλληλα την πρόκριση για τους «8» του Champions League.






















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ