ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 15/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 15/3).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 15/3)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες στον κόσμο που μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς. Βρέθηκε μέσα στο Άνφιλντ με 2-0 πίσω στο σκορ μόλις στο 14′. Κι εκεί όχι μόνο αντεπιτέθηκε, αλλά… διέλυσε τη Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της. Ο Βινίσιους σήμανε την αντεπίθεση στο 21′, εκμεταλλεύτηκε και την γκάφα του Άλισον στο 36′ και γρήγορα έγινε το 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ έκανε πάρτι, η Λίβερπουλ κατέρρευσε και το τελικό 2-5 στέλνει τη Ρεάλ με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Στα αγωνιστικά, η Ρεάλ θα έχει διαθέσιμο τον Μπενζεμά, ο οποίος πήρε ανάσες στο πρωτάθλημα προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το συγκεκριμένο ματς. Η Ρεάλ δίνει έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στο Champions League από τη στιγμή που στη La Liga είναι πολύ πίσω. Επιστρέφει μετά από καιρό και ο Μεντί, εκτός είναι ο Αλάμπα. Για τη Ρεάλ ακολουθεί παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00): Αυτά που κάνει η Λίβερπουλ αυτή την περίοδο δεν έχουν προηγούμενο. Δέχεται πέντε γκολ από τη Ρεάλ στην έδρα της, διαλύει τη Λίβερπουλ με 7-0 λίγες μέρες αργότερα. Και την αμέσως επόμενη αγωνιστική χάνει με 1-0 από την Μπόρνμουθ. Είναι προφανές πως πρόκειται για πολύ μεταβατική σεζόν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Είναι προφανές επίσης πως δεν μπορεί να βρει μια σταθερότητα στο παιχνίδι της. Ο Κλοπ πάντως το πιστεύει. Δήλωσε πως αν δεν πίστευε δε θα μπορούσε η ομάδα του να ταξιδέψει καν στη Μαδρίτη. Τι ψάχνει; Αρχικά να φτάσει στο 2-0 και μετά να ψάξει την παράταση. Εκτός είναι οι Γκόμες, Λουίς Ντίας και Τιάγκο, αμφίβολος ο Κεϊτά.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΠΟΛΙ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (22:00): Επίδειξη δύναμης έκανε προ τριών εβδομάδων η Νάπολι στην Φρανκφούρτη. Πέρασε με 2-0 από την έδρα της Άιντραχτ, με προβολή του Όσιμεν σε κενή εστία στο 40’ και πλασέ του Ντι Λορέντσο στο 65’ από ασίστ Λοσάνο και Κβαρατσκέλια, αντίστοιχα. Και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, εκμεταλλευόμενη, φυσικά, και το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 58’ (αποβολή Κόλο Μουανί). Βέβαια, και 11 εναντίον 11 ήταν κυρίαρχη και είχε φάσεις, ακυρωθέν γκολ (Όσιμεν 41’), χαμένο πέναλτι (36’ Κβαρατσκέλια) και δοκάρι (ακριβώς πριν τον καταλογισμό του πέναλτι). Τώρα, «μεταφέρει» το παιχνίδι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και θα πρέπει να της πάνε όλα στραβά και ανάποδα για να μπλέξει. Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά φέτος η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλό της. Στο πρωτάθλημα, νίκησε 2-0 την Αταλάντα, σχετικά «σβηστά» και βρέθηκε στο +18 από τη 2η της βαθμολογίας, Ίντερ. Θέμα χρόνου να το κατακτήσει και μαθηματικά. Εκτός για το Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Στοίχημα είναι ο φορ Ρασπαντόρι, Κιμ και Μερέτ προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σπαλέτι.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΠΟΛΙ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (22:00): Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ψάχνει ένα θαύμα στην Ιταλία. Ξέρει ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, προφανώς. Και ότι δεν είναι καν πολλές. Ένα δικό της πρώτο γκολ, όμως, ενδεχομένως να αλλάξει κάπως τις ισορροπίες και να ζορίσει τους «παρτενοπέι». Όπως και να ‘χει, αυτό είναι απλά ένα σενάριο, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η πραγματικότητα «λέει» αφενός ότι η Άιντραχτ δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, αφετέρου δεν είναι και πολλές οι ομάδες που έχουν ζορίσει φέτος τη Νάπολι. Στο πρώτο παιχνίδι περιμέναμε περισσότερα. Και ο ίδιος ο Όλιβερ Γκλάσνερ, σίγουρα. Ακόμη και πριν αλλάξουν οι αριθμητικές ισορροπίες με την αποβολή του Κόλο Μουανί στο 58’, δεν είχε καλή εικόνα. Συνολικά, απείλησε ελάχιστα την αντίπαλό της. Στο πρωτάθλημα συνέχισε τις χαμηλές «πτήσεις» και έμεινε στο 1-1 με την Στουτγκάρδη εντός έδρας. Δεν έδειξε καλό πρόσωπο και το «πλήρωσε», χάνοντας έδαφος για την 4άδα. Σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος Κόλο Μουανί (φορ), όπως και οι τραυματίας Λίνστρομ (χαφ), Εμπιμπέ (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ