ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

O Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε πως χρωστάει πολλά στον Κάρλο Αντσελότι!

Λίγα 24ωρα πριν συναντηθούν στο χορτάρι του Καμπ Νου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είπε δημόσια ευχαριστώ στον Κάρλο Αντσελότι!

O Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε πως χρωστάει πολλά στον Κάρλο Αντσελότι!

Μετράμε αντίστροφα για το clasico της Κυριακής! Την σπουδαία μονομαχία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος της La Liga. Από τη μία η Μπαρτσελόνα που πηγαίνει στο ντέρμπι όντας στο +9 και στη κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι που αγωνίζεται με… την πλάτη στον τοίχο και δε σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και τη μείωση της διαφοράς στους έξι βαθμούς.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναμένουμε στο χορτάρι μια τιτανομαχία! Δύο ομάδες γεμάτες από ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που περιμένουν τη στιγμή τους για να λάμψουν! Ένα από τα πρόσωπα που συγκεντρώνει τα φλας της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον των εκατομμύρια φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι ο κυρίαρχος της φετινής La Liga. Οδηγεί τη κούρσα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με τα καθοριστικά τέρματά του να χαρίζουν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Διάβασε επίσης: Πορτογαλία χωρίς Κριστιάνο δεν… υπάρχει – «Δεν μετράει η ηλικία! Τον θέλω εδώ»

 


Ο πολύπειρος φορ έκανε… ζέσταμα στο clasico παραχωρώντας συνέντευξη σε ισπανικό ΜΜΕ. Μεταξύ πολλών ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του «Λέβα» στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως ο Ιταλός ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. «Ο Αντσελότι μου έχει δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση. Μου έδωσε κάτι που δεν είχα πριν. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, κάποιος που σε φροντίζει. Για εκείνος το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι καλός άνθρωπος, όχι να μιλάς για τακτικές. Είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνεις από εκείνον».

Η αναφορά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους συμπαίκτες του

Για τον Γκάβι: «Έχω πει στον Γκάβι ότι πρέπει να μάθει αγγλικά. Εάν θέλεις να γίνεις διεθνής, τότε πρέπει να το κάνεις. Ακόμα και εγώ μαθαίνω ισπανικά και κοίτα πόσο χρονών είμαι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εκείνον».

Για τον Ντεμπελέ: «Ο Ντεμπελέ είναι ο παίκτης που με έχει ξαφνιάσει περισσότερο στην Μπαρτσελόνα. Έχει μεγάλο ταλέντο. Έχει ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος. Για εμένα θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του. Ήδη έχει καταφέρει πολλά αλλά είχε και αρκετούς τραυματισμούς. Όταν είναι στο γήπεδο μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα. Μπορεί να ντριμπλάρει εύκολα και γρήγορα, είναι ένα φυσικό ταλέντο».

Για τον Πέδρι: «Ο Πέδρι έχει τρομερό έλεγχο της μπάλας, αλλά ο στόχος στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ. Του έχω πει ότι πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ και όχι μόνο αυτό αλλά να δουλέψει και στις ασίστς. Του υπενθυμίζω να μην φοβάται να επιτίθεται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Πάντα λέω στον Πέδρι και στον Γκάβι: ”εάν σκοράρεις κάποιο γκολ, γιατί να μην σκοράρεις ακόμα ένα”. Δε νομίζω ότι είναι αρκετό, πρέπει να βάζουμε δυο γκολ και αν βάζουμε δυο τότε πρέπει να βάζουμε τρία και ούτε καθεξής».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ