ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 17/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 17/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος περνάει η Αταλάντα και έτσι όπως το πάει, θα κινδυνεύσει να χάσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κι εκεί που ήταν ισότιμη διεκδικήτρια μιας θέσης στην τετράδα, από την οποία απέχει πλέον 6β., τώρα, έπεσε στην 6η θέση και νοιώθει «καυτή» την ανάσα της Γιουβέντους, η οποία την πλησίασε στο -4. Οι «μπεργκαμάσκι» αναζητούν ένα ηλεκτροσόκ, αφού μετρούν τέσσερις ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων, με πιο πρόσφατο το 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Νάπολι. Οι παίκτες του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δικαίως ηττήθηκαν. Το επίσης ανησυχητικό είναι ότι ζορίζεται πάρα πολύ να σκοράρει, όπως φαίνεται από τα μόλις 3 γκολ που έχει σημειώσει σε αυτά τα έξι παιχνίδια. Τραυματίες είναι οι Χάτεμπουρ (δ. μπακ), Τζιμσίτι (στόπερ) και Κουπμάινερς (αμ. μέσος)

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΕΜΠΟΛΙ (21:45): Σε ανάλογη κατάσταση, αλλά έχοντας διαφορετικούς στόχους, βρίσκεται και η Έμπολι. Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα μετά τη διακοπή, η ομάδα του Πάολο Ζανέτι έχει κάνει μια μεγάλη αγωνιστική «κοιλιά» και αν δεν είχε ξεμακρύνει τόσο πολύ από την επικίνδυνη ζώνη, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Και για να το κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο, μπορεί να αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αλλά, διατηρεί μια διαφορά 9β. από την επικίνδυνη ζώνη. Ο απολογισμός σε αυτά τα παιχνίδια είναι τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-0 από την Ουντινέζε. Δέχθηκε το γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά πίεσε πολύ και θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει. Το λες και άδικο αποτέλεσμα… Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Βικάριο (βασικός κίπερ) και Ντέστρο (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Πέντε αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ήττα της με 3-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Βέβαια, τα περισσότερα παιχνίδια ήταν με δυνατές και ποιοτικές ομάδες. Πιο πριν, είχε πάρει 2-2 με την Έβερτον. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία. Είναι στους 26 βαθμούς, αλλά το όριο έχει ανέβει και αυτήν την στιγμή είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει επειγόντως μία νίκη να πάρει ανάσα, τελευταία επιτυχία της ήταν το 1-0 επί της Λιντς, στις 5 Φεβρουαρίου. Για την ιστορία, ακολουθεί νέο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στη Γουλβς (1/4). Ο Τζόνσον (φορ) χτύπησε κόντρα στην Τότεναμ και πολύ δύσκολα θα παίξει στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ Στοίχημα. Είναι πλήγμα για τους «κόκκινους». Εκτός παραμένουν οι Κουγιατέ (χαφ), Γουντ (φορ), Γέιτς (χαφ), Νιακατέ (στόπερ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Γουλβς, κάνοντας συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ένα από τα πιο δημιουργικά της παιχνίδια, είχε ευκαιρίες να το τελειώσει και πριν ισοφαριστεί στο 70’. Είχε προηγηθεί στο 26’ με την κεφαλιά του Ίσακ, είχε και δοκάρι στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τον Μπρούνο Γκιμαράες, αλλά στο τέλος πήγε να μπλέξει. Εν τέλει, από την κάθετη του Γουίλοκ και το πλασέ του Αλμιρόν στο 79’, 9 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πήρε αυτό που ήθελε και αυτό που άξιζε. Είχε μείνει πέντε παιχνίδια χωρίς επιτυχία, μέσα σε αυτά και η ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Εξακολουθεί να παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ακόμη και για το Champions League. Εκτός δίνονται οι Φρέιζερ (εξτρέμ), Γκόρντον (εξτρέμ), Κραφτ (δεξί μπακ), τιμωρημένος ο χαφ Ζοέλιντον.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ