ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρυψίνους ο Μόντριτς: «Ακόμα και να ξέρω τι θα γίνει με τον Κρόος, δεν θα σας το πω»

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε στην κάμερα της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να πει τίποτα για το μέλλον του Τόνι Κρόος.

Κρυψίνους ο Μόντριτς: «Ακόμα και να ξέρω τι θα γίνει με τον Κρόος, δεν θα σας το πω»

Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν δυο περιπτώσεις παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Και όχι οποιονδήποτε παικτών, αλλά των δυο «μαέστρων» του κέντρου της. Πρόκειται για τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς. Αμφότεροι έχουν κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα της «βασίλισσας». Πλέον ο Γερμανός και ο Κροάτης θα χρειαστεί να δουν το μέλλον τους.

Αναφορικά με αυτό, γίνονται κουβέντες περί ανανέωσης, ωστόσο η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα μπορούσε να σκεφτεί ένα φρεσκάρισμα στο ρόστερ της. Τουλάχιστον να προσφέρει νέο συμβόλαιο σε έναν εκ των δυο. Αν π.χ. διαλέξει τον νεότερο, θα ανανεώσει τον 33χρονο Κρόος, ενώ θα αποχωρήσει ο 37χρονος Μόντριτς, ύστερα από 11 χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο μεταξύ το βράδυ της Κυριακής 19/3 (22:00) η Ρεάλ θα δοκιμαστεί στο «Καμπ Νου» στο clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αν θέλει να διεκδικήσει τις λιγοστές ελπίδες για τίτλο, θα πρέπει να πάρει το διπλό αύριο. Τόσο ο Μόντριτς όσο και ο Κρόος βρίσκονται στην αποστολή των Μαδριλένων και θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη την Κυριακή.

Σήμερα όμως, η κάμερα της Ρεάλ πήγε στο προπονητικό κέντρο και πήρε δηλώσεις από τους δυο βετεράνους μέσους. Κατά κύριο λόγο μίλησαν για το μέλλον τους, δίχως όμως να πουν κάτι αποκαλυπτικό. «Έριξαν το μπαλάκι» στη Ρεάλ όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου τους. Ενώ επίσης φάνηκε και η τεράστια εκτίμηση που διαθέτουν εκατέρωθεν.

Δείτε τι δήλωσαν οι Κρόος και Μόντριτς:

Οι συμπαίκτες σου σε θεωρούν «ξινό»: «Ναι, είναι επειδή δεν μου αρέσει να χάνω ούτε στην προπόνηση, το μισώ αυτό. Όλοι με λένε έτσι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι χειρότεροι από μένα! Η επιθυμία μου είναι γνωστή και όλοι την ξέρουν. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου, θα παίξω δίνοντας το καλύτερό μου και θα δούμε τι θα γίνει. Όσο για τον Κρόος, δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά ακόμα και να ήξερα, δεν θα σας το έλεγα!», δήλωσε ο Μόντριτς.

Ενώ ο Τόνι Κρόος ανέφερε τα εξής: «Μερικές φορές προσπαθώ να προβλέψω τι θα γίνει σε ένα clasico και δεν πέφτω μέσα. Κανείς δεν βγαίνει σωστός. Πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι και γνωρίζουμε όλοι τη σημασία του. Ο Καμαβινγκά έπαιξε εξαιρετικά με τη Λίβερπουλ και με βοήθησε, όπως και ο Μόντριτς. Βέβαια, εγώ με τον Λούκα έχουμε ιδιαίτερη σχέση και σύνδεση, όμως το σημαντικό είναι το τι κάνεις τώρα. Εμείς οι δυο είμαστε εννέα χρόνια μαζί στην ομάδα και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πάντα ξέρει ο ένας τι κάνει ο άλλος και το να παίζω μαζί του είναι κάτι όμορφο.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ