ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Έξι και… βία: Ντόρτμουντ φέτος είσαι σκέτη μαγεία! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο και επικράτησε εντός έδρας με σκορ 6-1 της Κολωνίας, δείχνοντας την ανωτερότητά της!

Έξι και… βία: Ντόρτμουντ φέτος είσαι σκέτη μαγεία! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν αστειεύεται φέτος! Οι Βεστφαλοί κάθε εβδομάδα δηλώνουν ολοένα και πιο πιστά και δυνατά ότι φέτος θα το πάνε μέχρι τέλους και όπου… βγει!

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν… πλάκα στην Κολωνία και επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga. Σπουδαίο ματς από τους Μάρκο Ρόις και Σεμπαστιάν Αλέ που σημείωσαν από δύο τέρματα έκαστος.

Έτσι, ανέβηκαν πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 53 βαθμούς έναντι 52 της Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς, όμως, να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο για την ώρα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πάει από το καλό στο καλύτερο φέτος. Δεν παίζει μόνο καλά. Έχει και ουσία. Ειδικά στα παιχνίδια στην έδρα της και η Κολωνία το είδε -αλλά και το ένιωσε- από πολύ νωρίς. Μόλις στο 15′ ο Γκερέιρο έδωσε το προβάδισμα στους Βεστφαλούς. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για ό,τι θα επακολουθούσε! Δύο λεπτά αργότερα (στο 17′ δηλαδή) οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και ο Αλέ την… εμφάνισε στα δίχτυα των «τράγων», όπου με δυνατό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 32′ ήταν η ώρα του Ρόις να βάλει και εκείνος το δικό του… λιθαράκι. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός με πανέμορφο σουτ- μπανάνα μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 3-0 και όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει πολύ νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Το 4-0 έγινε από τον Μάλεν στο 36΄με τον έμπειρο εξτρέμ να κάνει κάτι σαν σέντρα- σουτ και να παίρνει… παραμάζωμα τον αντίπαλο κίπερ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Κολωνία στις ελάχιστες φορές που πέρασε το κέντρο ήταν να μειώσει, μετά από διπλή προσπάθεια, του Σέλκε στο 42′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την ψυχολογία τους στον… Θεό και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν μετά κόπων και βασάνων να σώσουν ό,τι σώζεται. Αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ο ρυθμός είχε πέσει για πολλά λεπτά και αυτό γιατί η Ντόρτμουντ έδειχνε να κρατάει δυνάμεις. Ωστόσο, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη, όπου η Ντόρτμουντ όταν ήθελε να ανεβάσει την ταχύτητα το έκανε με ευκολία και σημείωσε εξίσου άνετα κάποιο γκολ.

Έτσι, το 5-1 έγινε από τον Αλέ στο 69′ όταν το σουτ του Νταούντ από φάουλ βρήκε στο δοκάρι με τον έμπειρο φορ προ κενής εστίας να σημειώσει το δεύτερο γκολ του. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ρόις στο 70′ με δυνατό, κοντινό σουτ! Το 6-1 δεν άλλαξε παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων που πήραν μία μεγάλη και άνετη νίκη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ