ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ… καθάρισε την Πάλας στο τ-Σακα τ-Σακα! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μία ασίστ, η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Η Άρσεναλ… καθάρισε την Πάλας στο τ-Σακα τ-Σακα! (vid)

Η Άρσεναλ πήρε ακόμη μία εντυπωσιακή και σπουδαία εντός έδρας νίκη στη φετινή Premier League στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα, μετά το 2004, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι Λονδρέζοι έδωσαν την καλύτερη απάντηση και έβγαλαν την καλύτερη αντίδραση, μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό από το Europa League, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Μπουκάγιο Σάκα. Ο νεαρός εξτρέμ των «κανονιέρηδων» είχε κέφια και βρήκε χώρους και έτσι σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη για την ομάδα του!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Ζάχα με ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Ράμσντεϊλ και μετά κατέληξε στα χέρια του Άγγλου κίπερ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν ολοένα και πιο πιεστικοί και έδειχναν πως αργά ή γρήγορα ότι θα σημείωναν ένα γκολ. Αυτό ήρθε από τον Μαρτινέλι στο 28′ με τον Βραζιλιάνο στράικερ από πλάγια θέση να νικάει τον νεαρό κίπερ της Πάλας, μετά από πάσα του Σάκα.

Ο Άγγλος εξτρέμ από δημιουργός έγινε εκτελεστής. Έτσι, μετά από μαγική κάθετη μπαλιά του Μπεν Γουάιτ ο Σάκα πήρε ωραία την μπάλα και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της Άρσεναλ. Οι παίκτες του Αρτέτα από εκεί και πέρα είχαν πιο εύκολο έργο και κράτησαν την μπάλα τόσο όσο έπρεπε, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες της Πάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το… έργο δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και να δείχνουν ότι θέλουν περισσότερα τέρματα. Έτσι ,το 3-0 ήρθε από τον Τζάκα στο 55′ μετά από ασίστ του Τροσάρ. Έτσι, ο Ελβετός μέσος για δεύτερο σερί παιχνίδι κατάφερε να πανηγυρίσει ένα τέρματα του, μετά από αυτό με τη Σπόρτινγκ. Η Άρσεναλ από εκεί και πέρα λίγο ηρέμησε και χαλάρωσε και το πλήρωσε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-1 με τον Σλουπ στο 63′.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους «κανονιέρηδες» ήρθε στο 74′ όταν ο Τίρνεϊ με ωραία πλάγια πάσα βρήκε τον Σάκα και εκείνος με πλασέ σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της Κρίσταλ Πάλας, διαμορφώνοντας το 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ