ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: To στέμμα της «Βασίλισσας» ανήκει στον Κεσιέ (vid)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 χάρις στο γκολ του Κεσιέ στις καθυστερήσεις και πλέον στο +12 είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: To στέμμα της «Βασίλισσας» ανήκει στον Κεσιέ (vid)

Μίλησε στο τέλος κάθε ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα. Πρώτα στο 45′ με τον Σέρτζι Ρομπέρτο. Και στο τέλος του αγώνα με τον Φρανκ Κεσιέ. Ο Αραούχο άθελά του έβαλε στο 9′ μπροστά τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως η «Βασίλισσα» υπέκυψε στην ανώτερη Μπαρτσελόνα και λύγισε στο φινάλε. 2-1 νίκη των «μπλαουγκράνα» και εκτόξευση στο +12 στη κορυφή.

To ματς

Η 26η στροφή του ισπανικού ποδοσφαίρου έφερε αντιμέτωπες τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που για την καθεμία είχε διαφορετική σημασία. Οι γηπεδούχοι με θετικό αποτέλεσμα ουσιαστικά έβαζαν γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι Μαδριλένοι με νίκη έμπαιναν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του τροπαίου.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την Μπαρτσελόνα του Τσάβι να πιέζει την άμυνα της Ρεάλ. Λεβαντόφκι και Ραφίνια άγγιξαν το γκολ όμως οι προσπάθειές τους βρήκαν απάντηση από τον εξαιρετικό Τιμπό Κουρτούα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους Καταλανούς στο 9′ η Ρεάλ στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση βρήκε το γκολ που της χάρισε το προβάδισμα. Ο Βινίσιους πάτησε την περιοχή του Τερ Στέγκεν. Ο Βραζιλιάνος σέντραρε, η μπάλα… έσπασε στο κορμί του Αραούχο και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα. Αυτογκόλ από τον Ουρουγουανό.

Το τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε αμέσως νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ διατηρώντας περισσότερο τη μπάλα στη κατοχή της. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δίνοντας χώρο στο αντίπαλο περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για την αντεπίθεση. Η ομάδα του Τσάβι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με οργανωμένες επιθέσεις όμως λίγο η άμυνα της Ρεάλ λίγο ο Κουρτουά της το στερούσαν. Τελικά, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από επίθεση διαρκείας και με ξερό σουτ έκανε το 1-1 στο 45. Ημίχρονο στην ισορροπία στο Καμπ Νου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στο πρώτο 20λεπτο οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Μία για τον Λεβαντόφσκι από πλευράς Μπαρτσελόνα, μία με τον Ροντρίγκο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής διαδέχονταν η μία την άλλη. Το παιχνίδι όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε πως θα κριθεί σε μια φάση. Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε περισσότερο ικανή για αυτή τη στιγμή. Λεβαντόφσκι και Ραφίνια απειλούσαν μόνιμα με την παρουσία τους τη «Βασίλισσα». Τεράστια φάση στο 81′ για τη Ρεάλ. Ο Ροντρίγκο πάσαρε ιδανικά στον Ασένσιο και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το γκολ μέτρησε όμως μετά από εξέταση μέσω VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και αφού η Ρεάλ στις λεπτομέρειες δεν έκανε το 1-2 ήρθε ο Κεσιέ στις καθυστερήσεις να της βάλει ταφόπλακα στο κυνήγι του τίτλου. Ο Ιβοριανός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπαλντέ κέρδισε τον Κουρτουά και έγραψε στο φινάλε το τελικό 2-1. Νίκη που ισοδυναμεί με πρωτάθλημα για τη Μπαρτσελόνα.

 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Μπουσκέτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ