ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Χάαλαντ – Το ανακοίνωσε ο Γκουαρντιόλα!
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει… ταφόπλακα στη συνεργασία Μίλαν – Πιόλι
Το παράπονο του Γκρίλις: «Δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο! Είναι ενοχλητικό πλέον»
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 20/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 20/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ (20:00): Η ήττα που γνώρισε η Ίνγκολσταντ με 3-2 από τη Μανχάιμ (μείωσε απλά στο φινάλε) ήταν η 3η διαδοχική στο πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, δεν πηγαίνει για κάτι, «πληρώνοντας» το πολύ κακό διάστημα που περνάει εδώ και ένα δίμηνο. Ένα δίμηνο που έχει πάρει μόλις μία νίκη, το 4-3 επί της Σααρμπρίκεν (18/2) και συνολικά 4 βαθμούς σε 10 αγώνες! Κάπως έτσι, με τόσο μικρή συγκομιδή, έχει χάσει κάθε επαφή με την 3η θέση και για την ώρα έχει μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για την ιστορία, είναι στους 35 βαθμούς με 10-5-12 και 38-39 τέρματα. Δέχεται με ευκολία γκολ, η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν παθητικό ήταν η νίκη της με 1-0 επί της Ντούισμπουργκ, στις 12 Νοεμβρίου!

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ (20:00): Αντίθετα, η Ντιναμό Δρέσδης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το 2-0 επί της Ντούισμπουργκ προ ημερών αποτέλεσε την 3η διαδοχική επιτυχία της στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα διεύρυνε το αήττητό της στα 11 παιχνίδια (7-4-0). Τελευταία ήττα είναι αυτό το 1-0 από τη Βέχεν Βισμπάντεν, στις 8 Νοεμβρίου! Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η αντίπαλός είχε δοκάρι. Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, είχε κι εκείνη δοκάρι και πήρε τη νίκη από δύο στατικές φάσεις. Στο 67’ ο Κάμερκνεχτ με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ το 2-0 ήρθε στο 76’ από το αυτογκόλ του Γκιρτ, μετά την κεφαλιά του Κνίπινγκ. Στο πρωτάθλημα, έχει αναρριχηθεί αρκετές θέσεις και είναι σε φάση να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της 3ης θέσης. Βέβαια, νωρίς είναι ακόμα, η Γ’ Γερμανίας έχει δρόμο ακόμα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΕΪΜΠΑΡ (22:00): Πέτυχε τα γκολ με το… τσουβάλι και πανηγύρισε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στη La Liga 2. Η Μιραντές εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν και νίκησε άνετα με 4-3 εκτός έδρας την Σπόρτινγκ Χιχόν. Το τελικό σκορ μπορεί να μην αποδεικνύει την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε, αλλά η ομάδα του Ετσεμπερία νίκαγε με 1-4 στο 56’. Από εκεί και πέρα, κατέβασε το πόδι από το… γκάζι και απλώς δέχτηκε δύο γκολ στο 81’ και στο 90’+1’. Με αυτό τον τρόπο, παρέμεινε στην 13η θέση με 40 πλέον βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη με ένα ματς λιγότερο. Παράλληλα, η ομάδα της Καστίλης έφτασε τα 36 γκολ στην επίθεση, ενώ το παθητικό της ανέβηκε στα 38 τέρματα. Εντός έδρας τώρα, η Μιραντές τα πηγαίνει αρκετά καλά στο Estadio Municipal de Anduva, μετρώντας μέχρι τώρα οκτώ τρίποντα, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΕΪΜΠΑΡ (22:00): Πήρε αυτό που άξιζε και «πάτησε» μετά από καιρό στην κορυφή της La Liga 2 με 59 πλέον βαθμούς. Η Έιμπαρ νίκησε με 1-0 την αξιόμαχη Μπούργος, μπαίνοντας δυνατά και αποφασιστικά από το ξεκίνημα. Πολιόρκησε την εστία των φιλοξενούμενων και βρήκε στόχο στο 34’ για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Και τώρα, οι φορμαρισμένοι Βάσκοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο +4 από Γρανάδα και Λας Πάλμας, δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Γκαριτάνο έφτασε τα 34 τέρματα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, ενώ το παθητικό της παρέμεινε στα 23 τέρματα, αφού για άλλη μία φορά κράτησε το «μηδέν». Εκτός έδρας τώρα, η Έιμπαρ έχει δείξει μία καλή παρουσία μέχρι τώρα, τη στιγμή που προέρχεται από δύο σερί «διπλά». Στο σύνολο πάντως μετράει έξι νίκες, τέσσερα «Χ» και πέντε ήττες μακριά από το σπίτι της.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ