ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Video Hμέρας

Η επιστροφή του Μεσι-α στην Αργεντινή – Παράνοια έξω από εστιατόριο που γευμάτιζε (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ! Σκηνές τρέλας έξω από εστιατόριο που γευμάτιζε στο Μπουένος Άιρες.

Η επιστροφή του Μεσι-α στην Αργεντινή – Παράνοια έξω από εστιατόριο που γευμάτιζε (vid)

H απόλυτη τρέλα στο Μπουένος Άιρες για τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη προκειμένου να δώσει το παρών στα φιλικά με Παναμά και Κουρακάο. Δύο παιχνίδια – γιορτή για τους Αργεντινούς, οι οποίοι θα κατακλείσουν τις εξέδρες του Μονουμεντάλ για να γιορτάσουν μαζί με την «Αλμπισελέστε» την κατάκτηση του Mundial.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μέσι έφθασε χθες βράδυ με την οικογένειά του στην Αργεντινή. Μαζί με τη σύντροφό του, Αντονέλα θέλησαν να δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν τόσο μέσα στο εστιατόριο όσο – πολύ περισσότερο – έξω από αυτό δεν έχουν προηγούμενο. Χιλιάδες οπαδοί της Αργεντινής περίμεναν πως και πως να δουν τον λαμπερό αστέρα από κοντά. Φώναζαν συνεχώς συνθήματα έξω από το εστιατόριο δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

Διάβασε επίσης: Tα τέσσερα μεγάλα φαβορί για τη διαδοχή του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Με το που βγήκε έξω από το εστιατόριο ο Λιονέλ Μέσι επικράτησε πανικός. Όλοι ήθελαν να τον δουν από κοντά, να τον αγγίξουν να τον ευχαριστήσουν για το τρόπαιο που τους χάρισε. Η αστυνομία φυγάδευσε τον Μέσι από την πίσω πόρτα του εστιατορίου όμως και πάλι οι οπαδοί του έτρεξαν να τον προλάβουν. Απίθανες στιγμές!

Την άφιξη του Μέσι στην πατρίδα του χαιρέτισε στο Twitter ο πρόεδρος της AFA, Κλαούντιο Τάπια.

«Δεν τα παράτησες ποτέ. Και σήμερα, επέστρεψες στη χώρα σου ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Καλώς ήρθες Λέο», έγραψε για τον «ψύλλο», που περίμενε το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του για να προσθέσει το τρίτο χρυσό αστέρι στη φανέλα της «Αλμπισελέστε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ