ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 24/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 24/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Θα είναι πρώτη η Γαλλία στον όμιλο; Ή μήπως δεύτερη; Αυτό φαίνεται πως είναι το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει για τον Β’ Όμιλο. Οτιδήποτε άλλο συμβεί στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, θα είναι μεγάλη έκπληξη. Μακάρι, βέβαια, να γίνει κάποια έκπληξη με την Ελλάδα, αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες. Για την ιστορία, οι άλλες ομάδες είναι η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Στο Μουντιάλ 2022, η Γαλλία έφτασε κοντά στο repeat, αλλά στον μυθικό τελικό με την Αργεντινή έχασε 4-2 στα πέναλτι, μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια και το 3-3 στην παράταση. Επίσης, στην τελική φάση του Euro 2021, είχε κακή παρουσία. Συγκεκριμένα, είχε αποκλειστεί από την Ελβετία στους «16» με 5-4 στα πέναλτι, μετά το 3-3 στην κανονική διάρκεια. Συνεχίζει κανονικά με τον Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο, αλλά έχουμε νέα σελίδα, υπό την έννοια πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσύρθηκαν τρία μεγάλα κεφάλαια, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ράφαελ Βαράν και ο Ούγκο Γιορίς. Από τις πιο ηχηρές απουσίες είναι οι τραυματίες Πογκμπά (χαφ), Καντέ (χαφ) και Λούκας Ερναντέζ (στόπερ και αριστερό μπακ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Στην επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική της ηγεσία (ήταν για δυόμισι χρόνια από τις αρχές του 2018 ως τον Αύγουστο του 2020), η
Ολλανδία ξεκινάει με δύσκολο παιχνίδι. Δύο τέτοια θα δώσει, με τη Γαλλία και τα δύο. Πάντως, είναι φαβορί για μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Τα προβλήματα με το… καλημέρα των προκριματικών δεν λείπουν, μιας και πέντε ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός τελικής αποστολής λόγω ίωσης. Πρόκειται για τους Μπότμαν (Νιούκαστλ-στόπερ), Χάκπο (Λίβερπουλ- εξτρέμ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου-στόπερ), Φέερμαν (Αϊντχόφεν-χαφ) και Φερμπρούγκεν (Άντερλεχτ-τερματοφύλακας). Επίσης, εκτός με τραυματισμό έχουν μείνει ο Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα-χαφ) και Μπέργκβαϊν (Άγιαξ-εξτρέμ), ενώ επιστρέφει ο Βαϊνάλντουμ που είχε χάσει το Μουντιάλ 2022 με τραυματισμό. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ολλανδία αποκλείστηκε από την Αργεντινή στα προημιτελικά με 4-3 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια και παράταση), ενώ στην τελική φάση του Euro 2021 απέτυχε, μένοντας εκτός στη φάση των «16» από την Τσεχία (2-0).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων, που δίνουν το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, ξεκινάει την προσπάθειά της η Σουηδία. Προ διετίας, οι Σκανδιναβοί προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στη φάση των «16» από την Ουκρανία. Με τον Γιαν Όλοφ Άντερσον στην τεχνική ηγεσία, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν δώσει 16 αγώνες για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι ΑΗΤΤΗΤΟΙ με απολογισμό 16 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο τελευταίο UEFA Nations League η παρουσία τους ήταν… καταστροφική, αφού τερμάτισαν στην τελευταία θέση του Δ’ γκρουπ της Β’ κατηγορίας και υποβιβάστηκαν. Το όνομα του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, που επιστρέφει στην εθνική στα 41, ξεχωρίζει στην αποστολή. Σημαντική και η επιστροφή του μέσου Άλμπιν Έκνταλ, μετά από έναν χρόνο. Εκτός έμεινε ο δεξιός μπακ Γιόελ Άντερσον, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Βάλκβιστ.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45): Μια νέα αρχή θέλει να κάνει το Βέλγιο στα προκριματικά του EURO 2024. Μετά την αποτυχημένη παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά από έξι χρόνια. Διάδοχός του είναι ο Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο. Ο στόχος είναι ένας και δεν είναι διαπραγματεύσιμος: Πρωτιά στον όμιλο και πρόκριση στην τελική φάση, που θα γίνει στη Γερμανία. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο… Αλλαγή υπήρξε και στην αρχηγία, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να παίρνει το περιβραχιόνιο, μετά την αποχώρηση του Εντέν Αζάρ. Δεν είναι ο μόνος, ο οποίος δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, αφού τον ακολούθησαν σε αυτή την κίνηση οι Τόμπι Αλντερβάιρελντ και Σιμόν Μινιολέ. Τραυματίες είναι οι Μπατσουαγί (επιθετικός) και Τίλεμανς (μέσος), ενώ, εκτός 24άδας για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Βίτσελ (μέσος) και Μέρτενς (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ