ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Διέλυσε την Ολλανδία η Γαλλία – Διπλό με χατ-τρικ Λουκάκου το Βέλγιο!

Πολύ ευρεία νίκη και σημαντική συνάμα για τη Γαλλία επί της Ολλανδίας. Μεγάλο διπλό του Βελγίου στη Σουηδία με υπογραφή Λουκάκου!

Διέλυσε την Ολλανδία η Γαλλία – Διπλό με χατ-τρικ Λουκάκου το Βέλγιο!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Γαλλία το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου με την Ολλανδία (γκρουπ στο οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδας), επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο «Stade de France» και πήρε… κεφάλι για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024 απ’ την 1η αγωνιστική.

Την ίδια ώρα, το Βέλγιο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, έκανε επίδειξη δύναμης περνώντας με 3-0 απ’ τη Στοκχόλμη κόντρα στη Σουηδία, ενώ η Τσεχία «καθάρισε» εύκολα την Πολωνία με 3-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Γαλλία

Στο Παρίσι οι «μπλε» βρήκαν απέναντί τους μία αποδεκατισμένη απ’ τις ιώσεις Ολλανδία (απουσίασαν πέντε βασικοί παίκτες) και δεν τη… λυπήθηκαν. Πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, οι Γάλλοι είχαν τελειώσει τη «δουλειά» με τα γκολ των Γκριεζμάν (3′), Ουπαμεκανό (8′) και Μπαπέ (21′) κι ακολούθως έκαναν… συντήρηση δυνάμεων, για να ολοκληρώσουν τη θριαμβευτική βραδιά τους με το 38ο γκολ του Μπαπέ με την Εθνική Γαλλίας στο 88ο λεπτό. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μενιάν απέκρουσε πέναλτι του Ντεπάι, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το γκολ της τιμής για τους «οράνιε». Image

Στην «Friends Arena» της Στοκχόλμης, η Σουηδία ξεκίνησε καλά απέναντι στο Βέλγιο (6ος όμιλος), όμως η ποιότητα των «κόκκινων διαβόλων» άρχισε να… απλώνεται μετά το ημίωρο στο χορτάρι, με τον Ρομέλου Λουκάκου να «χτυπάει» τρεις φορές (35′, 49′, 83′) και να δείχνει πως ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τη φόρμα του μέσω της Εθνικής Βελγίου, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν.

Στην «Eden Arena» της Πράγας, η Τσεχία νίκησε άνετα 3-1 την Πολωνία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 5ο όμιλο (στο επίσημο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της), σημειώνοντας δύο γκολ από τα… αποδυτήρια. Με τη συμπλήρωση του τρίτου λεπτού, οι Τσέχοι είχαν πάρει «αέρα» δύο τερμάτων χάρις στα τέρματα των Κρέιτσι (1′) και Κβανκάρα (3′), βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Κούχτα στο 64′ και διαχειρίστηκαν άνετα το προβάδισμά τους ως το φινάλε, παρά τη μείωση του σκορ από τον Σιμάνσκι της ΑΕΚ στο 87′. Image

Εύκολη νίκη πήρε και η Αυστρία στην «TGW Arena» του Λινζ, συντρίβοντας το Αζερμπαϊτζάν με 4-1. Δύο γκολ του Σάμπιτσερ κι από ένα των Γκρέγκοριτς και Μπάουγκάρντνερ μετέτρεψαν σε… περίπατο τον αγώνα για τους Αυστριακούς, με τους Αζέρους να μειώνουν προσωρινά σε 3-1 με τον Μαχμούντοφ.

Ενα «επαγγελματικό» τρίποντο πήρε και η Σερβία στο Βελιγράδι, νικώντας τη Λιθουανία με 2-0, χάρις στα γκολ των Τάντιτς και Βλάχοβιτς. Βασικός σε όλο το ματς, ως δεξιός φουλ-μπακ στο 3-4-2-1 του Ντέγιαν Στάνκοβιτς αγωνίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ