ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H εξαντλητική διατροφή που κάνει τον Λεβαντόφσκι… φέτες!

Στα 34 του και έχει τέτοιο κορμί; Πως τα έχει καταφέρει Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι;

H εξαντλητική διατροφή που κάνει τον Λεβαντόφσκι… φέτες!

Μόνο για 34 ετών δε φαίνεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο γήπεδο. Ο Πολωνός επιθετικός διάγει δεύτερη νιότη στην Μπαρτσελόνα σκοράροντας με συνέπεια, η οποία τον φέρνει ως το πρώτο βιολί της ομάδας του. Όλα αυτά τα χρόνια η απόδοσή του είναι σταθερή. Ο «Λέβα» είναι αν όχι ο καλύτερος μέσα στους καλύτερους επιθετικούς της εποχής του αλλά και όλων των εποχών.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πως όμως καταφέρνει και διατηρείται στα 34 του σε αυτό το επίπεδο. Να κυριαρχεί στο γήπεδο και να είναι πάντα σε άψογη φυσική κατάσταση; Η διατροφή του Πολωνού φορ είναι το α και το ω στην καριέρα του. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που είναι λογικό το σώμα του να μεγαλώνει. Ο Λεβαντόφσκι έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο – διατροφολόγο του ακολουθεί κατά γράμμα ένα εξωπραγματικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα αποτελέσματα του στους αγώνες.

Διάβασε επίσης: Άναψε φωτιές ο πατέρας του Φάτι στην Μπαρτσελόνα – Τέσσερα θηρία της Premier League… περιμένουν

Αναλυτικά τα βήματα που ακολουθεί ο Λεβαντόφσκι στη διατροφή του

Η διατροφή που ακολουθεί ο Πολωνός ποδοσφαιριστής ονομάζεται reverse dieting και διαφέρει αρκετά από τις συνηθισμένες, μιας και τα γεύματα ξεκινούν με το επιδόρπιο. Μέσω αυτού του προγράμματος διατροφής, αυξάνεται η πρόσληψη θερμίδων εντός μερικών εβδομάδων ή μηνών κι έτσι ενισχύεται ο μεταβολισμός, με αποτέλεσμα το σώμα να τις καίει όλο και περισσότερο μέσα στη μέρα.

Συγκεκριμένα, ο Robert Lewandowski ξεκινάει το γεύμα του μ’ ένα brownie με σοκολάτα ή κακάο, στη συνέχεια ακολουθεί το κυρίως πιάτο που περιέχει συνήθως κρέας ή ψάρι και καταλήγει, τρώγοντας, μια σαλάτα.

Τα ζυμαρικά επιτρέπονται μόνο κατά το μεσημεριανό γεύμα, ενώ απαγορεύονται τα τηγανητά, το junk food, το γάλα και το αλεύρι. Η μόνη εξαίρεση στο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής μπορεί να γίνει μετά τα παιχνίδια, όταν ο επιθετικός έχει τη δυνατότητα να φάει μια πίτσα ή να πιει μια μπύρα.

Η ιδιαίτερη δίαιτα του Robert Lewandowski σχεδιάζεται από τη σύζυγό του, Anna Stachurska, πρώην αθλήτρια καράτε και νυν διακεκριμένη διατροφολόγο, απόφοιτο της Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής της Βαρσοβίας. Η Stachurska διαθέτει ένα κανάλι στο YouTube και λογαριασμούς στο Instagram, όπου προσφέρει συμβουλές ως προς την προπόνηση και τη διατροφή των αθλητών, συχνά υπό την παρουσία και του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος έχει πει χαριτολογώντας για εκείνη: «Μερικές φορές δεν ξέρω ούτε εγώ τι μου βάζει στο πιάτο». Οι δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει, κατά καιρούς, να μάθουν από την Anna σχετικά με τη διατροφή του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, πάντοτε απαντά πως είναι μυστική. Τη λύση στο μυστήριο έδωσε ο συμπαίκτης του στην εθνική Πολωνίας, Thiago Cionek, που αποκάλυψε μέρος της δίαιτάς του πριν και μετά τους αγώνες.

«Την ημέρα του αγώνα καταναλώνει αρκετές πρωτεΐνες και πάντα τόνο για πρωινό. Το βράδυ πριν αγωνιστεί, όμως, ετοιμάζει ένα πιάτο ρυζιού, μετά το δείπνο, για να γεμίσει τις μπαταρίες του με υδατάνθρακες και σάκχαρα. Ύστερα, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, τρώει αβοκάντο και λαχανικά».

Πηγή oneman.gr

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ