ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 30/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 30/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ (21:05): Ήταν καταιγιστική απέναντι στην Βίρτους, και επικράτησε με 31 πόντους διαφορά. Κάνοντας ρεκόρ ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκας με 38. Έφτασε σε ρεκόρ 18-13 και θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Μπορεί να την κάνει σήμερα απέναντι στην Ολίμπια, και να κάνει έξι τις συνεχόμενες επιτυχίες της. Εντός έδρας έχει άλλωστε δεκατρείς νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Σε αυτά, έχει σκοράρει μέσο όρο 86,9 πόντους, ενώ επιτρέπει 77,7. Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους δυο γκαρντ της, Μπόλντγουιν και Μπράουν, ενώ προσφέρουν πολλά και οι Κόλσον, Νίμπο, Χίλιαρντ και Μάρτιν. Δεδομένα μπορεί να σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους και να ξεπεράσει το χάντικαπ.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ (21:05): Το καλό σερί της (οκτώ νίκες σε δέκα αγώνες) σταμάτησε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Έτσι, έχει πλέον μόνο μαθηματικές πιθανότητες για τα πλέι οφ. Το ρεκόρ της είναι στο 14-17 και απόψε ουσιαστικά είναι η τελευταία της ευκαιρία. Εκτός έδρας όμως χάνει αρκετή από την δυναμική της, με έξι θετικά αποτελέσματα σε δεκαπέντε παιχνίδια. Και αυτό, διότι έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα με μόλις 73,5 πόντους μέσο όρο. Σε ότι αφορά τις αμυντικές τις επιδόσεις μακριά από το Μιλάνο, επιτρέπει 80,2 πόντους. Δύσκολα θα αποφύγει ήττα με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων. Στο ματς του πρώτου γύρου στην Ιταλία, είχε ηττηθεί 77-71 από την σημερινή γηπεδούχο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30): Η Μπαρτσελόνα είναι μια νίκη μακριά από το να εξασφαλίσει και εκείνη την πρόκρισή της με πλεονέκτημα έδρας. Το παιχνίδι με την Άλμπα λοιπόν έχει μεγάλη σημασία για τους Καταλανούς, που θέλουν να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή κατάσταση, μετρώντας 3 σερί νίκες, ενώ βαθμολογικά βρίσκεται στο21-10. Η Μπαρτσελόνα κατά μέσο όρο σκοράρει 81.2 πόντους ανά αγώνα, ενώ η άμυνα είναι το δυνατό της σημείο με 77.3 πόντους παθητικό ανά ματς. Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει βρει πλέον ρυθμό και σκοράρει 16.3 πόντους ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα ο Νίκολας Λαπροβίτολα σκοράρει 11.3, ο Κόρι Χίγκινς κάτι λιγότερο από 10 και οι Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι από 9.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30): Η Άλμπα φέτος δεν πάει καλά και αυτό είναι γνωστό. Έχει μείνει εκτός συνέχειας και με ρεκόρ μόλις 9-22, περιμένει απλά το τέλος της Ευρωλίγκας. Βέβαια αυτό σημαίνει πως δεν έχει και άγχος. Μιλώντας με αριθμούς, η Άλμπα σκοράρει 80 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στην άμυνα το αντίστοιχο νούμερο είναι 85. Ο Μάοντο Λο είναι ό,τι καλύτερο έχει η Άλμπα, καθώς μετράει 11 πόντους, ενώ επίσης 11 σκοράρει ο Τζέιλεν Σμιθ. Από εκεί και πέρα είναι πολλοί οι παίκτες που κάνουν καλή δουλειά, χωρίς όμως να λάμπουν. Γιοχάνες Τίμαν, Ταμίρ Μπλατ, Σκριστ Κουμάντζε, Λουίς Ολίντε και αρκετοί ακόμα είναι σε αυτή την κατηγορία.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ