ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Σίτι… γκάζωσε και η Λίβερπουλ ούτε που την είδε! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, νίκησε εντός έδρας 4-1 τη Λίβερπουλ.

Η Σίτι… γκάζωσε και η Λίβερπουλ ούτε που την είδε! (vid)

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να βάλει δύσκολα στη Μάντσεστερ Σίτι. Και σχεδόν τα κατάφερε. Αλλά όχι για πολύ. Για ένα ημίχρονο. Το γρήγορο τέρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ και η αστοχία των γηπεδούχων έδωσαν λίγο… ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ωστόσο, αυτό χάθηκε μία και καλή στο δεύτερο 45λεπτο με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος.

Έτσι, οι περσινοί πρωταθλητές επικράτησαν άνετα εντός έδρας με σκορ 4-1 των «κόκκινων» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Απίθανη εμφάνιση από τον Τζακ Γκρίλις που σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει αυτή τη σπουδαία νίκη. Λίγα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ που στο δεύτερο ημίχρονο πιο πολύ κοιτούσαν τους αντιπάλους τους να αλλάζουν πάσες, παρά είχαν την μπάλα στα πόδια τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι με όπλο την κατοχή της μπάλας μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ». Η Λίβερπουλ της είχε δώσει χώρο και χρόνο στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Τα λεπτά κυλούσαν, χωρίς κάτι το εξεζητημένο με το παιχνίδι να προσπαθεί να βρει ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 9′ όταν ο Γκρίλις από κοντά δεν νίκησε τον Άλισον με τον Βραζιλιάνο κίπερ να μπλοκάρει άνετα την μπάλα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 11′ όταν ο Ρόδρι έξω από την περιοχή σούταρε με τον Άλισον να μπλοκάρει εκ νέου. Στο 13′ ο Μαχρές έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν το φάουλ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα με τον Σαλάχ στο 17′. Ο Χέντερσον απομάκρυνε με γέμισμα. Η μπάλα πήγε στον Ζότα με τον Πορτογάλο να κάνει την κούρσα και να στρώνει στον έμπειρο εξτρέμ, ο οποίος με απίθανο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το τέρμα του Σαλάχ ήταν αρκετό για να… ξυπνήσει τους γηπεδούχους να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους. Έτσι, δεν άργησαν να ισοφαρίσουν και το έκαναν στο 27΄με τον Άλβαρες. Οι παίκτες της Σίτι άλλαξαν με υπομονή και άνεση την μπάλα έξω από τα καρέ της Λίβερπουλ ο Γκουντογκάν βρήκε στα αριστερά τον Γκρίλις και εκείνος με ωραίο γύρισμα τον Άλβαρες που από κοντά ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι μπήκε… αγριεμένη και μόλις στο 46′ σημείωσε το δεύτερο γκολ της με τον Ντε Μπρούιν. Ο Μαχρέζ έκανε παράλληλη μπαλιά με τον Βέλγο να προλαβαίνει τον Άλισον και να κάνει το 2-1 για τη Σίτι. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα συνέχισαν με κολλημένο το πόδι στο γκάζι και σκόραραν και τρίτη φορά. Το 3-1 έγινε από τον Γκουντογκάν στο 53′.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Γκουαρντιόλα έκανε πολλές αλλαγές. Όπως και ο Κλοπ. Μιας και οι δύο προπονητές ήθελαν να έχουν φρέσκους τους παίκτες τους για τη συνέχεια της σεζόν που έχει μπει πλέον στο πιο καθοριστικό της σημείο. Παρόλα αυτά οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή, άλλαζαν με άνεση την μπάλα και σημείωσαν ακόμη ένα τέρμα: αυτό ήρθε από τον Γκρίλις στο 74′ με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να παίζει το 1-2 με τον Ντε Μπρούιν και με συρτό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ