ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κρίση ειλικρίνειας ο Πικέ – Τα… πάρτι επί Γκουαρντιόλα, η Σακίρα και ο Πουγιόλ! (pics)

Άκρως αποκαλυπτικός ο Πικέ, στο διαδικτυακό του κανάλι. Τι είπε για τα... παραστρατήματά του, τον Γκουαρντιόλα και τον Πουγιόλ!

Κρίση ειλικρίνειας ο Πικέ – Τα… πάρτι επί Γκουαρντιόλα, η Σακίρα και ο Πουγιόλ! (pics)

Ο Ζεράρ Πικέ ανήμερα Πρωταπριλιά είχε διαθέσεις για αποκαλύψεις. Ο παλαίμαχος πλέον κεντρικός αμυντικός μίλησε για τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την εποχή του στη Μπαρτσελόνα. Αποκάλυψε ότι συχνά έβγαινε έξω και παρότι ο Πεπ του έλεγε να μην το κάνει, εκείνος συνέχιζε και στο τέλος δέχονταν τις συνέπειες. Παρά ταύτα, είχαν μια εξαιρετική σχέση.

Μίλησε επίσης για μια φορά που πήγε έξω μετά από μια ήττα στο Copa del Rey και ο Πεπ τον εντόπισε. Τον καλούσε και τον προστάτευε όταν χρειαζόταν, αλλά και τιμωρούσε όταν έπρεπε. Επίσης αποκάλυψε την ιστορία με τον Κάρλες Πουγιόλ: «Δεν είχε ποτέ ξαναβγεί έξω για πάρτι. Τον προσκάλεσα για να βγούμε μαζί, ήρθε μερικές φορές, αλλά μετά από μια φήμη που εμφανίστηκε στα media ότι ο Πουγιόλ βγαίνει πολύ, εκείνος δεν ξαναβγήκε και θύμωσε μαζί μου».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Επίσης, μίλησε για την τοξικότητα των media και των οπαδών στη Βαρκελώνη, που είναι πολύ παθιασμένοι και αναζητούν λόγους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο για να εξηγήσουν μια ήττα. Συμπέρανε ότι τα σχόλια και οι κριτικές των media δεν τον επηρεάζουν και ότι έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια με αδιαφορία.

Επισήμανε ότι η Βαρκελώνη έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα οι οπαδοί και οι media είναι τοξικοί και αδίκαιοι σε πολλές περιπτώσεις, αναζητώντας λόγους για τις ήττες που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Τονίζει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν καν να βγούνε για δείπνο χωρίς να φοβούνται την επόμενη μέρα να κριθούν αδικαιολόγητα για μια ήττα της ομάδας τους.

«Δεν ασχολούμαι με τα όσα μου λένε οι θαυμαστές της Σακίρα»

Ο Πικέ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει τα την πρώην σύζυγό του, τη Σακίρα. «Δεν ξέρετε την κριτική που έχω δεχτεί από τους θαυμαστές της… Είναι τεράστια. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν τους ξέρω στην πραγματική ζωή μου, δεν έχουν ζωή και ξέρουν μόνο να κατακρίνουν, είναι σαν ρομπότ. Γιατί να τους δώσω σημασία; Το ότι δεν με ενοχλεί η κριτική που έχω δεχτεί από θαυμαστές της πρώην συντρόφου μου, είναι πολύ υγιές. Αν ασχοληθώ με αυτά, είμαι νεκρός. Πολλές φορές στην καριέρα μου σκέφτηκα ότι αν με κατακρίνουν, και τους δίνω σημασία, είναι μήνυμα ότι κέρδισαν.

Ξέσπασε και για τα social media ο Πικέ

Ο φθόνος βασιλεύει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αυτό που κάνετε εσείς. Πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Σταματήστε να ενοχλείτε, αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν. Γιατί πρέπει να ασκείς κριτική; Πάντα πρέπει να λες γνώμη. Είναι η ζωή μου και η ζωή σου»

«Είμαστε γεννημένοι για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δεν συμφωνούν, δεν με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να σου βρουν ελαττώματα. Εάν είστε επιτυχημένοι, είναι επειδή έχετε πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου Αυτές οι νέες γενιές, η πίεση που δέχονται, λόγω της εμφάνισής τους, του τρόπου με τον οποίο τις βλέπει ο κόσμος, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης… Όλο αυτό το σκ@τό. Βαδίζουμε σε ένα τρελό μονοπάτι στην κοινωνία. Πιέζουμε τους ανθρώπους… Παιδιά που περνούν άσχημα εξαιτίας αυτού. Αφήστε τους να ζήσουν.

Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που αναζητούν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Μα σε τι κόσμο ζούμε; Με τα φίλτρα στο Instagram, “πρέπει να φαίνομαι καλύτερα”… Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν», κατέληξε ο Πικέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ